S četrto sezono serije Reka ljubezni se vračajo znani liki, z njimi pa novi zapleti in dramatični prizori.

Spomnimo, da je tretjo sezono zaznamoval šokanten konec, ki je napovedal, da se drama na idilični Krki še ni polegla. 25. februar ob 20. uri bo tako v vznemirljivem znamenju novih pričakovanj, ki jih gledalke in gledalci tudi tokrat ne bodo smeli zamuditi.

PREBERITE TUDI: “Gorski zdravnik” Hans Sigl se po obisku Slovenije spet vrača

Pogled v zakulisje snemanja

In kako novo sezono opisujejo glavni igralci?

Lara Komar: “Z Ireno potujeva z roko v roki že tri sezone, in če je tretja sezona pomenila zanjo precej turbulentno obdobje, jo tudi v četrti sezoni čaka kar nekaj novih doživetij. Jah, prvi šok se je seveda začel že ob koncu tretje sezone in tako kot vi, sem tudi jaz radovedna, kaj bo Reka ljubezni naplavila Ireni in vsem likom, ki oblikujejo to zgodbo. Manjkalo ne bo ljubezenskih zapletov, skrivnosti, in ja, joka ter seveda tudi smeha! Življenje na Krki pa bo še lepše, ker ga bodo z novo energijo popestrili novi, zelo zanimivi liki.”

Tadej Pišek:Nova sezona, novi izzivi. Če se je v tretji sezoni lik Rok dodobra zasidral v meni z vsemi prednostmi in pomanjkljivostmi, se v četrti sezoni znova spoznavava. Iz prijetnega, nasmejanega in dobrovoljnega mladeniča je tekom treh sezon postal tudi oče in poslovnež. V novih vlogah pa se včasih ne znajde najbolje. Nekatere njegove reakcije in dejanja me vedno znova presenečajo in medtem ko on pluje skozi dramo na Krki, se sam soočam z vedno novimi igralskimi dimenzijami. Liki se spreminjajo, živijo in nam s tem dajejo vedno nove igralske izzive. Kako se bo odvila sama ljubezenska zgodba, pa je verjetno vprašanje, ki ga bomo skupaj z gledalkami in gledalci raziskovali skozi četrto sezono.”

Zakulisje snemanja

Nove zaplete prinesejo tudi novi liki in razkritje velike skrivnosti

V četrti sezoni bo Reka ljubezni naplavila še eno skrivnost, ki je vse dotlej tlela pod gladino Krke. Že prvi teden bodo dogajanje na Krki zaznamovali akcijski prizori. Kmalu pa se na vratih hiše Slak pojavi nov gost.

Foto: Ksaver Šinkar


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazkrili nove fotografije prihajajoče sezone Igre prestolov
Naslednji članekIsaac Palma to veliko novico izdal po novici o Manci Špik