"Nikoli v življenju nisem oralno zadovoljil moškega, kaj šele celi skupini," je v svoji avtobiografiji zatrdil Stewart. Glasbenik se je v začetku sedemdesetih let namreč zgrudil na odru, od koder je bil prepeljan v bolnišnico, takoj za tem pa so se pojavile govorice, da so bili zdravniki naravnost šokirani, ko so iz njegovega želodca, poleg alkohola, izčrpali tudi pol litra sperme.

Glasbenik naj bi se pred koncertom zabaval z večjo skupino moških, ki naj bi jih tudi oralno zadovoljil. Roker vztraja, da je zgodba popolna izmišljotina njegovega nekdanjega tiskovnega predstavnika, sicer homoseksualca, ki se mu je na tak način maščeval zaradi prekinitve medsebojnega sodelovanja.

Stewart se je v avtobiografiji pohvalil na račun svoje inovativnosti. Z Ronniejem Woodom sta namreč vedno našla alternativni način, kako se omamiti. Tako sta nekaj časa drogo uživala kar skozi zadnjično odprtino.

"Ronnie si je z uživanjem kokaina preluknjal steno nosne votline, zato sva bila prisiljena uživati drogo na povsem nov način. Kokain sva dala v majhne svečke in jih porinila skozi zadnjično odprtino," je v avtobiografiji tudi zapisal legendarni glasbenik.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRussell Crowe: Bil je sebičen, ženo je varal s striptizetami!?
Naslednji članekKanye West in Kim Kardashian: Spogledovala sta se že leta 2008!