V sredo so si Mariborčani med prvimi na svetu ogledali najnovejši Marvelov spektakel. V Cineplexxu je potekala ekskluzivna predpremiera MAŠČEVALCI: BREZMEJNA VOJNA. Rok Kunaver, ki je sicer iz plesnega šova Zvezde plešejo že izpadel, se očitno s svojo plesalko Martino Plohl v prostem času še vedno druži, saj sta se skupaj odpravila v kino.

Kaj je prineslo še nikoli videno filmsko potovanje, ki je nastajalo deset let in zajema celotno Marvelovo vesolje je preverilo tudi nekaj drugih znanih Slovencev: 6pack Čukur z ženo Niko, stand up komičarka Martina Ipša z ženo Janjo, glasbenik Rok Lunaček, igralec Andrei Lenart, akrobat Filip Kržišnik ter novinarka Miša Margan Kocbek. Pred začetkom filma so se zabavali na cosplay dogodku na katerem je za dobro vzdušje skrbel Tim Kores – Kori. Maribor so obiskali liki iz Marvelovega vesolja, ki so navdušili obiskovalce: Iron Man, Spider Man, Loki, Thor ter Black Widow. Za sladkanje med filmom poskrbeli bomboni M&M’s. Prve vtise so oboževalci kljub pozni uri delili na zabavi po filmu. Za pogostitev sta poskrbela NANA catering ter osvežilna Radenska Malina.

Uroš Bitenc pa na drugem koncu Slovenije v kinu s svojo ženo!

V Cineplexx kinu v Kranju pa je za dobro vzdušje skrbel moderator Uroš Bitenc, ki je srečnega izžrebanca razveselil s filmsko nagrado. Seveda je združil prijetno s koristnim in v kino pripeljal tudi svojo ženo Anteo. Za sladkanje med filmom so poskrbeli bomboni M&M’s. Po navadi v kinu sedeži v prvi vrsti niso najboljša izbira, tokrat pa so bili. Zakaj je dobro biti PRVI v vrsti so ugotovili srečneži, ki jih je Prva osebna zavarovalnica razveselila z simpatičnimi blazinami.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZa 25 kg porejena Charlize Theron
Naslednji članekSte že videli, kakšna je sestra Nike Zorjan?