Prek 270 tisoč sovražnih komentarjev je že prejel prevarant Tristan Thompson, ki mu je Khloé Kardashian pred 3 dnevi rodila drugega otroka, pa še ni konec. Sporočila so sledila objavam na medijih, da jo že ves čas vara z več ženskami.

Sovražno nastrojeni komentarji

Nekateri komentarji so zabavni, drugi naravnost strupeni. Večina se jih začenja z “Upam, da …” s katerimi oboževalci zvezdnice Keeping Up With the Kardashians branijo novo mamico, ki je v četrtek, 12. aprila, rodila hčerkico.

Otrok je privekal na svet natanko dva dneva po tem, ko se je razvedelo za škandal. Mnogi so mnenja, da je ta šok in stres tudi sprožil porod. “Upam, da stopiš na čim več Lego kock,” je napisal eden. “Upam, da izgineš in te Liam Neeson ne najde!” je zapisal drugi.

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian je rodila!

“Upam, da se zabiješ v mezinec!!” so se nadaljevali komentarji, in pa “Upam, da te Blac Chyna trešči z vozičkom.”

Tudi sicer so bili ta teden Thompsonova sporočila polna kačjih smeškov in objavljenih je bilo na tisoče sporočil “Upam, da …” na njegove fotografije, med drugim “Upam, da ima Kris Jenner že načrt zate,” “Upam, da ne boš uporabil izgovora ‘imela sva pavzo’ za to, kar si naredil,” “Upam, da se ti bo kolcalo do konca življenja” in “Upam, da se zatakne dvigalo, v katerem boš skupaj s Solange.”

Veliki prevarant

27-letnega Thompsona so zasačili, ko se je poljubljal in stiskal z najmanj štirimi različnimi ženskami ter varal Khloé še s peto, ki je zato, da se je dobila z njim, odpotovala v drugo mesto.

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian si želi po škandalu samo še nazaj domov

Obžaluje?

Vir trdi, da igralec za Cleveland Cavaliers ‘izjemno obžaluje’ da je bil nezvest 33-letni Khloé Kardashian, in upam, da bo ostala z njim v njegovem domu v Ohiu z njuno novorojenko.

“Ker je isto že da(ja)la skozi z bivšim možem, Lamarjem Odomom, je Khloé povsem zmedena, kaj naj naredi,” je povedal vir in dodal, da mama Kris Jenner želi, da se njena hči vrne in zapusti Cleveland “skupaj z otrokom takoj, ko bodo zdravniki to dovolili, in jo pripelje nazaj v Los Angeles.”

Zanimivo pa je, da še nihče od družine Kardashian-Jenner ni javno komentiral Thompsonove nezvestobe.

PREBERITE TUDI: VIDEO: fant noseče Khloé Kardashian, Tristan Thompson, jo na veliko vara