Letošnje leto je za skupino Čuki ponovno uspešno in pestro. Sploh jesen je postregla s samimi presežki in tako hočejo fantje leto tudi zaključiti.

Sedaj so Čuki postregli še z eno pesmijo Cel svet imaš na dlani, za katero pravijo, da je hvalospev prijateljstvu in je zelo praznično obarvana, primerna prav za te decembrske dni. Z njo se želijo zahvaliti vsem, ki jim že vsa leta prisluhnejo znova in znova, se z njimi srečujejo na številnih nastopih in prepevajo njihove pesmi.

“No, tale je (spet) ena izmed takšnih, ki vam ne bo šla iz glave in jo boste radi poslušali in prepevali ne le v novoletno-božičnem času, ampak kar čez celo leto,” so zaupali Čuki.

PRISLUHNITE JI NA TEJ POVEZAVI (kliknite na povezavo) >>>

Čuki imajo poseben recept za uspeh?

Zanimivo je, da so Čuki 10.10., ob 10.10 minut predstavili pesem Če se od spominov da živet’, ki so jo posneli skupaj s Kvatropirci in je v manj kot dveh mesecih postala pravi hit, spot pa ima na Youtubu že več kot 600.000 ogledov; 11.11. so v dvakrat razprodani Gallusovi dvorani Cankarjevega doma priredili dva koncerta, ob 30. letnici skupine, o katerem vsi, ki so se ga imeli srečo udeležiti govorijo v superlativih, jutri, 12. 12. ob 12.12 minut, pa uradno izide nova pesem in videospot “Cel svet imaš na dlani”.

Se uspeh Čukov skriva tudi v tem, da svoje projekte objavljajo ob določenih datumih, urah in minutah?

PREBERITE TUDI: Želijo Čuki po stopinjah Modrijanov?