Saša Zamernik je 20-letna pevka, ki je na letošnjo Emo zgolj poskusila poslati skladbo, v katero verjame in v kateri uživa. Prepričala je že izborno komisijo, da jo je sprejela v konkurenci več kot 100 skladb med močno konkurenco letošnje Eme.

Saša pa je največji pečat pustila s svoji izvedbo ene najzahtevnejših skladb letošnje Eme v živo ”Živim za zdaj”. Pevki sicer ugajajo skladbe in vokalno zahtevne melodije, zato se je obrnila na avtorja Raaya, ki je bil sicer tudi eden izmed povabljenih avtorjev na letošnji Emi, sicer pa je Raay v zadnji letih poskrbel za veliko uspešnih balad (med drugim za Majo Slatinšek, Nušo Derenda, Manco Špik in nekatere druge vokalistke).

“Moj prvi in edini adut je moj vokal. Čeprav je na žalost vse manj publike, ki bi ocenjevala vokal – bolj ocenjujejo videz in to je zelo žalostno,” nam je zaupala pevka.

Sodelovanje med mladim producentom in pevko bo zagotovo tudi v prihodnje obrodilo sadove, Saša več kot uživa v glasbenem stilu, kjer lahko pokaže svoje glasovne sposobnosti.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVIDEO: Demi v živo predstavila nov duet
Naslednji članekSojenje Audrininemu zasledovalcu