V nedeljo zjutraj smo izvedeli žalostno vest, da se je poslovil Viljem Julijan, sin glasbenika SoulGreg Artista, ki je trpel za neozdravljivo boleznijo.

Novica je ganila mnoge Slovence, saj sta se starša Nina in Grega za Viljem Julijanovo zdravje borila dve leti in pol in mu zares srčno lajšala vsako minuto. Ustanovila pa sta tudi sklad Viljem Julijan, namenjen otrokom z redkimi boleznimi.

Tudi Saša Lendero je ganljivo zapisala: “Tudi jaz se z bolečino v srcu poslavljam od tega nežnega bitjeca, ki se je v svojem kratkem življenju dotaknilo mnogih od nas. Viljemček je za seboj pustil globoko sled, spomin na nekaj angelsko ljubkega …in kanček boljši svet! Besede, ki bi staršema omilile bolečino ob izgubi njunega sina, ne obstajajo. Lahko pa žalujočim pokažejo, da v svoji bolečini niso sami! Draga Nina Bezenšek, SoulGreg Artist in Ella Vita, sočustvujem z vami in v teh nepredstavljivo težkih trenutkih mislim na vas! Vem, da boste zdržali in preživeli – v povezanosti, ljubezni in zavedanju vsega, kar smo – zdaj in v večnosti! So stvari, ki ostanejo za vedno in nikoli ne umrejo! …Viljem Julijan ostaja tudi del vseh nas!”

Iskreno sožalje tudi v imenu našega portala. Viljem Julijan je vsem nam velik opomin, da je potrebno živeti vsako minuto in uživati v ljubezni.

 

View this post on Instagram

 

Z zlomljenim srcem z Nino sporočava, da je najin preljubi mali princ Viljem Julijan danes v zgodnjih jutranjih urah izgubil zadnjo bitko z boleznijo. Ob 4:20 uri zjutraj je odšel med zvezde in za vedno zapustil našo družino. Žalost in bolečina, ki jo ob tem občutiva, je neskončna. Ni besed, s katerimi bi lahko povedala, kaj doživljava ob izgubi najinega sina. Iz srca se zahvaljujeva vsem, ki ste v tem viharju stali ob strani Viljemu Julijanu, nama in najini družini. Predragi najin Viljem Julijan, neskončno te imava rada in vedno boš sijal v najinem srcu kot najsvetlejša zvezda na nebu. Si najina večna ljubezen. Za vedno bova s tabo. Hvala ti za vse. tvoj oče Gregor – SoulGreg Artist in mami Nina

A post shared by SoulGreg Artist (@soulgregartist) on