Naša Zala Kralj in Gašper Šantl sta se na letošnjem izboru za pesem Evrovizije odrezala zelo dobro in se na koncu uvrstila na 13. mesto.

Zala in Gašper sta Evropo prepričala s svojo intimnostjo in nežnim nastopom, ki ni vseboval nobenega pompa, niti ne dragih oblačil. Prepevala sta o tem, da je ne glede na vse potrebno ostati zvest sebi. Zdi pa se, da ima Zala te svoje veščine in zrelost pri 19ih letih, po svojih starših. Njena mama in oče sta bila namreč že v gimnaziji zelo zaljubljena, tako kot Zala in Gašper sta se držala za roke in se sprehodila čez šolsko dvorišče.

PREBERITE TUDI: To sta povedala Zala in Gašper po finalnem večeru v Tel Avivu

“Bila sta tako … usklajena, iz njiju je vela neizmerna ljubezen in medsebojno spoštovanje. Bila sem stara kakšnih 16 let in ta prizor mi je bil za vedno nekaj prelepega. Kasneje smo se potepali skupaj in spominjam se, česa sem se naučila od Zaline mame. Vedno, ko se je njen fant približal, se ga je iskreno razveselila in mu to tudi pokazala. Bilo je tako pristno, ljubeče in zame nekaj … nepoznanega (to zavestno živim pri svojih otrocih in bližnjih, od takrat). On pa jo je neizmerno spoštoval. Neprecenljivo,” je zaupala dr. Špelca Morojna, mentorica za osebni in poslovni uspeh.

Dodala je, da je Zala sposobnost, da celo ne glede na evrovizijski pomp, ostane zvesta sebi, pridobila od svojih staršev, saj je to imela priložnost videti in se učiti.

 

View this post on Instagram

 

thank you so much for this experience. we are going home to cuddle now. ☁️

A post shared by Zala Kralj & Gašper Šantl (@zalagasper) on