Par si je nedavno tudi izmenjal zaročna prstana, s katerima želita poudariti svojo vdanost in povezanost. »Par se je odpravil v iskanje zaročnega prstana za Jennifer, ki je preprosto dekle, zraven sebe pa želi imeti močnega moškega in nervozna postane takoj, ko pomisli, da se v življenju ne bo poročila,« je povedal vir.

Jennifer in Jamie sta se spoznala pred dvema letoma, in sicer na snemanju že prej omenjene serije, skupaj pa sta prišla na začetku prejšnjega leta, ko je bila igralka v fazi razhoda s takratnim zaročencem Rossom McCallom. Potem ko so mediji svetu razkrili njeno novo ljubezen, je Jennifer povedala, da je Jamie iz nje naredil »najsrečnejšo žensko na svetu«.

»Zabavava se in drug drugega nasmejiva do solz. Najboljša prijatelja sva in ugotovila sem, kako super je biti v zvezi z nekom tako zabavnim, kar je meni morda najpomembnejše za uspešno zvezo. Ko si tako srečen in se imaš tako lepo, je težko, da se zgodi nekaj takega, kar bi te razžalostilo. On je racionalist, jaz pa sanjač,« je lepa igralka povedala na začetku njune zveze.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJonas Brothers: Turisti
Naslednji članekJulia Roberts o snemanju