Deli
Med sproščenim klepetom v časoplovu je Breda pod svojim krožnikom dobila majhen listek na katerem je bil namig, s pomočjo katerega sta Milan in Breda začela iskati še druge listke. Ko sta prišla do zadnjega, sta iz napisanega razbrala, da se na dvorec utegnejo vrniti izpadli tekmovalci.

Ko sta se Breda in Milan vrnila med ostale vajence sta jim sporočilo predala in tudi ostali so se strinjali, da to pomeni le eno – da se vračajo izpadli tekmovalci.

Adis je bil nad tem navduše, saj se zaveda, da ima med njimi veliko podpore. Veliko bolj skrbi Bredo in Gvida, ki med izpadlimi nista najbolj priljubljena.

Je Milan nasedel potegavščini z nedotakljivostjo?
Vajenci so po vrnitvi Milana izpeljali načrtovano potegavščino in Milanu rekli, da jih je obiskal lajnar in spet ponujal nedotakljivost. Želel naj bi jo ponuditi tudi Milanu, a je bil ta žal v časoplovu in lajnar naj ne bi mogel z lajno po stopnicah. Zato jo je ob pomoči Gvida in Nikija kupila Emanuela.

Milan je bil najprej prepričan, da ga vlečejo za nos, potem pa je zgodbi vedno bolj verjel. Na koncu pa vseeno ni bil prepriča kaj je res in kaj ne. Povedal je le, da ne verjame čisto nič kar pride iz Emanuelinih in Gvidovih ust.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.