Deli
V četrtek, 9. junija, bomo v superfinalu dobili zmagovalca Big Brotherja, ki bo domov odnesel 50.000 evrov. V torek, 7. junija, pa se bomo poslovili od dveh tekmovalcev, ki bosta vstopila v finalni teden.

Do finala je torej dober teden in več kot očitno je, da tekmovalnost vse bolj narašča, stanovalci pa postajajo previdni. "Pazi kaj govoriš, da se ne boš zarekla," je Jadranka resno opozarjala Mirelo, ta pa opaža, da se je začelo v hiši dogajati nekaj drugega. "Stanovalci se spreminjajo, razočarana sem," je šepetala.

Po kvizu, v katerem so bili stanovalci soočeni z iskrenim mnenjem gledalcev, so bili občutki v hiši mešani. Erik se je iz vsega skupaj delal norca, malo manj vseeno pa je bilo Klemnu, ki je bil vidno nervozen. "Vrata spovednice bom vrgel dol," je jezno dejal in nemirno hodil po hiši.

"Komentarji niso daleč od resnice," je bil mnenja Jasmin, ko se je prvi val razburjenja po kvizu polegel. Mirela je komentirala, da so vedno ljudje, ki podpirajo in tisti, ki ne. "Šokirana pa sem zaradi Klemna, pričakovala sem, da bom 'spljuvana' jaz, na koncu pa je bil Klemen," je dejala. 

Dragan pa je stanovalce končno zbral v dnevnem prostoru in jim razkril, da je prvi finalist. "Ta teden sem varen in zato prvi finalist," je dejal. Odzivi so bili mešani, je pa resnica ta, da sta mu iskreno čestitala le Mirela in Klemen, ostali pa so novico sprejeli bolj klavrno. 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.