Se še spomnite prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija, kjer je v Natašini ekipi sodeloval tudi Aleš Hrvatin? Poglejte, kako je videti danes.

Aleš je pred slabimi šestimi leti v šov stopil kot najtežji tekmovalec. Takrat je namreč tehtal več kot 220 kilogramov. Kljub temu da ni prišel do finala in je izpadel prej, je v samem šovu izgubil kar šestintrideset kilogramov. Sam šov pa mu je življenje obrnil na glavo.

Seveda, v dobrem smislu. Aleš vse od takrat živi popolnoma drugačno življenje. Po vrnitvi domov je spremenil življenjski slog in svoje telo preoblikoval do popolne postave. Postal je tudi osebni trener in prehranski svetovalec.

Postava Aleša Hrvatina je danes popolnoma spremenjena.
Vir: Instagram
Slavili so prvo obletnico.
Vir: Instagram

To pa še ni vse pred dnevi je pihal prvo svečko, saj je njihov fitnes studio praznoval prvo obletnico. Ob tem je takole strnil misli:

“Drage naše stranke in vsi naši podporniki,
Danes z velikim veseljem praznujemo prvo obletnico našega fitnes studia, Življenje na vagi! 🎉
Zahvaljujemo se vsakemu od vas, ki ste bili del naše skupnosti in pomagali soustvarjati to neverjetno potovanje do boljšega zdravja in vitalnosti. Brez vas ne bi bilo mogoče doseči vsega, kar smo dosegli v zadnjem letu.
Ampak, to ni vse! 🤫
Ob tej priložnosti imamo nekaj skrivnostnega, kar pripravljamo za novo sezono. Verjemite nam, novosti bodo vredne čakanja! 😏
Ostanite z nami, sledite našim objavam in se pripravite na razburljivo prihodnost v Življenju na vagi. Skupaj bomo še naprej gradili boljše, bolj zdravo in boljše življenje.
Hvala vsem, ker ste del nas in ker ste izbrali nas za svojo pot do boljše telesne pripravljenosti. Na še mnoga leta uspeha in zdravja! 💪🏋️‍♀️🥳
Življenje na vagi”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Praznik: Kar ne neha se, sedaj jo toži še Banka Slovenije
Naslednji članekLado Bizovičar je pokazal vse svoje obraze