Šele sedaj se je odločila spregovoriti o tem, kaj jo je pripeljalo do te odločitve in o depresiji in anksioznosti, ki sta jo pripeljali do nje.

“Turneje so zame zelo osamljene. Moja samozavest je bila uničena. Bila sem depresivna, anksiozna. Začela sem dobivati panične napade tik preden sem odšla na oder ali takoj, ko sem odšla z njega. V osnovi sem se počutila, da nisem dovolj dobra, da nisem sposobna. Imela sem občutek, da svojim oboževalcem ne dajem ničesar in da to vidijo – kar mislim, da je bila popolna zmota. Tako zelo sem bila vajena nastopati za otroke. Na koncertih sem pripravila vse, da so prisegli, da ne bodo dovolili, da bi jim kdorkoli dal občutek, da niso dovolj dobri. In nenadoma imam otroke, ki pijejo in kadijo na svojih nastopih, ljudi v 20-ih, 30-ih in jih gledam v oči in ne vem, kaj jim reči. Nisem mogla reči ‘Prisezite, da ste si lepi!’ Ne gre tako in to vem, ker se sama spopadam z istim sra*** kot se sami. Kar sem hotela povedati je, da je življenje tako stresno in da sem dobila željo, da bi preprosto pobegnila. A nisem znala rešiti svojih stvari in sem imela občutek, da nimam nič pametnega za deliti. In sem si mislila, da so si vsi mislili ‘Ta koncert je bil izguba časa.'”

O tem, da je odšla na zdravljenje
“Sanja se vam ne, kako je biti s šestimi dekleti. Pravi ljudje, ki jim je bilo malo mar, kdo sem, so se borili za življenja. To je bila ena najtežjih stvari, a najboljših potez, ki sem jih naredila.”

O občutku krivde zaradi slave
“Moja mama se je zame odrekla celemu svojemu življenju. Od koder prihajamo, od tam nikoli zares ne odideš. In ko mi je uspevalo, je s tem prišla krivda. Mislila sem si ‘Si to sploh zaslužim?'”


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekNa Ladies night ujeli tudi Omarja
Naslednji članekKakšen zaslužek kaže Emmi Watson za vlogo v Lepotica in zver?