Kot poroča priznan britanski medij, je sestra Davida Beckhama – Lyanne Beckham popolnoma brez denarja. Da bi si vsaj malo finančno opomogla, na spletu prodaja raznorazne stvari, med drugimi tudi tobak in otroška oblačila.

Že v preteklosti je starejša sestra znanega nogometaša svoje stvari prodajala na takšen način. Leta 2011, ko ji je razpadel zakon, je svojo poročno obleko na spletu prodala za pičlih 5,5 funtov in od takrat prejema tudi socialno pomoč, ki ji je edini vir dohodka.

PREBERITE TUDI: Tretji kraljevski otrok je tu: vojvodinja Kate je včeraj rodila fantka

David je sestri v preteklosti že pomagal

Lyanne se ni prvič znašla v finančni stiski in Beckham ji je v preteklosti že pomagal, pred desetimi leti ji je kupil tudi hišo v vrednosti okoli 250.000 funtov, v kateri živi še danes. Mediji poročajo, da naj bi njun odnos škripal, vse odkar je David izvedel, da Lyanne prejema socialno pomoč in ji od takrat tudi ne želi več pomagati. Kakšno je ozadje zgodbe in ali se res ne razumeta ni znano. Znano pa je, da ji v tokratni finančni krizi ni priskočil na pomoč, čeprav uživa v svojem kar 339 milijonov funtov vrednem premoženju. Za novo leto pa naj bi pripravil zabavo vredno kar 30.000 funtov.

 

View this post on Instagram

 

Happy New Year from us all ♥️ @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperseven ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 PREBERITE TUDI: David Beckham je osramotil svojega sina