Deli

Severina se je v sklopu muzikala Naša bila štorija, ta teden skupaj z ostalimi glavnimi akterji mudila v Ljubljani.

Na tiskovni konferenci, ki jo je povezovala Ivana Šundov, so doživeto o glasbeni ljubezenski zgodbi pripovedovale osrednje zvezde: Severina, Goran Karan, Danijela Martinović in Nenad Nnčević.

Avtor fotografij: Simone Di Luca

Idejni oče projekta Goran Karan želi z zgodbo v gledalcih vzbuditi ljubezen, dokazati, da ljubezen premaga vse, pa četudi je to nedolžna mladostniška zgoba.

Severina je o ponovnem sodelovanju s Karanom dejala, da je bil trenutek, ko jo je k sodelovanju povabil Goran, eden najlepših trenutkov v njenem življenju. “Ko je Goran pred menoj zaigral na kitaro in odpel pesmi iz predstave, sem bila tako navdušena, da sem v oči dobila solze. S takim žarom in ljubeznijo je igral in pripovedoval zgodbo muzikala, da si čutil neskončno ljubzen, ki je tudi glavna tema zgodbe. Vem, da bo ta projekt, ki je pripravljen z dušo in srcem, v mojem življenju pustil neizbežen pečat,” je razložila Severina, ki v muzikalu igra glavno žensko vlogo.

Veliki premieri, kjer boste lahko uživali v dobri glasbi in igri tudi v Sloveniji:
Petek, 27. oktober 2017 ob 20.00,  HALA TIVOLI – LJUBLJANA
Petek, 3. november 2017 ob 20.00,  DVORANA TABOR – MARIBOR

Severina pa je včeraj najavila tudi svoj novi, peti singel, ki nosi naslov Hazarder. Pesem z modernim zvokom je posnela skupaj s kolegom Leonom, spremlja pa ga videospot vrhunske produkcije. Stylingi so skrbno načrtovani, Severina nosi obleke modnih gigantov Balenciaga, Comme des Garçons, Dolce & Gabbana ter obleko hrvaške modne oblikovalke Aleksandre Dojčinović.

Jelena Balić

Videospot si bomo premierno ogledali v ponedeljek, 18. Septembra točno opoldan na Severinini Facebook strani.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.