Deli

Ameriška zvezdnica Eva Longoria Baston poletju še ni rekla adijo. Z možem Josejem Bastonom sta se odpravila v toplo Grčijo, natančneje na otok Mikonos, kjer je 42-letna lepotička več kot očitno uživala v morskih radostih.

Eva in njen mož Jose Baston sta si privoščila popoln odklop skupaj s prijatelji – med njimi sta bila tudi portoriški igralec Amaury Nolasco in Sean Elliott, nekdanji član košarkaskega kluba San Antonio Spurs. Igralka, ki je velika ljubiteljica in redna uporabnica družbenih omrežij, z oboževalci redno deli utrinke s svojih potovanj in tudi tokrat ni naredila izjeme. Objavila je nekaj dopustniških fotografij in kratek video, na katerem na čolnu ‘poplesava’ v bikiniju. “Ko ti v kader skoči Sean (smeh),” je zapisala na Instagramu.

Being photo bombed by Sean Elliott! Hahahaha ??

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Eva svoje strasti do vina ne skriva, zato si je na oddihu tudi privoščila nekaj kozarčkov in uživala v dobrotah. To poletje je pridelala tudi nekaj odvečnih kilogramov, a zanikala morebitno nosečnost.

Vsi njeni oboževalci pa jo boste lahko ponovno gledali na Fox life kanalu – od 7. oktobra dalje se bo predvajala namreč serija Razočarane gospodinje 5. in 6. sezona.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.