Spoznali ste jo v seriji Česnovi, ki očitno ne bo dobila svojega nadaljevanja. Je pa zato drugo priložnost dobila simpatična Vesna Ponorac. Le-ta se namreč na male ekrane vrača v čisto novi slovenski seriji.

Čudovito slovensko alpsko okolje bo kulisa nove serije, ki kmalu prihaja na Planet TV. Gorske sanje govorijo o sodobni mladi ljubezni, ki pa ji na poti stojijo številne družinske skrivnosti in razprtije, ki segajo tri generacije v preteklost.

Vesna z novo vlogo

Vesna bo tokrat zaigrala v vlogi mlade smučarke Mateje. Njeno cvetočo kariero financira babica Amalija, a je zaradi tega svojemu manjšemu hotelu z gostiščem nakopala velike dolgove. Dodatno se zaplete, ko se Mateja poškoduje.

Ob njej pa bo v vlogi Roka zaigral še Dario Nožić Serini. Upodobil bo vnuka vplivnega poslovneža Maksimilijana, ki s svojimi načrti ogroža Amalijin hotel in si želi, da bi Rok prevzel njegove posle. A Rok ni prepričan, da je pripravljen plačati ceno, ki jo zahteva takšno življenje.

Posebno noto seriji dajeta dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Gorske sanje so namreč umeščene na Gorenjsko, kjer se plete ljubezenska zgodba med našima glavnima junakoma. Vseeno pa Vesna priznava, da sama bolj uživa v pohodništvu. “Z Matejo sva si podobni predvsem po tem, da sva obe nasmejani mladi punci, ki verjameva v svoje sanje in slediva cilju. Prav tako sva obe tekmovalni, vsaka na svoj način,” je povedala Vesna.

Prejšnji članekKakšno presenečenje pripravljata slovenski pevki?
Naslednji članekIndira pokazala nov nos