Deli

Spoznali ste jo v seriji Česnovi, ki očitno ne bo dobila svojega nadaljevanja. Je pa zato drugo priložnost dobila simpatična Vesna Ponorac. Le-ta se namreč na male ekrane vrača v čisto novi slovenski seriji.

Čudovito slovensko alpsko okolje bo kulisa nove serije, ki kmalu prihaja na Planet TV. Gorske sanje govorijo o sodobni mladi ljubezni, ki pa ji na poti stojijo številne družinske skrivnosti in razprtije, ki segajo tri generacije v preteklost.

Vesna z novo vlogo

Vesna bo tokrat zaigrala v vlogi mlade smučarke Mateje. Njeno cvetočo kariero financira babica Amalija, a je zaradi tega svojemu manjšemu hotelu z gostiščem nakopala velike dolgove. Dodatno se zaplete, ko se Mateja poškoduje.

Ob njej pa bo v vlogi Roka zaigral še Dario Nožić Serini. Upodobil bo vnuka vplivnega poslovneža Maksimilijana, ki s svojimi načrti ogroža Amalijin hotel in si želi, da bi Rok prevzel njegove posle. A Rok ni prepričan, da je pripravljen plačati ceno, ki jo zahteva takšno življenje.

Posebno noto seriji dajeta dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje. Gorske sanje so namreč umeščene na Gorenjsko, kjer se plete ljubezenska zgodba med našima glavnima junakoma. Vseeno pa Vesna priznava, da sama bolj uživa v pohodništvu. “Z Matejo sva si podobni predvsem po tem, da sva obe nasmejani mladi punci, ki verjameva v svoje sanje in slediva cilju. Prav tako sva obe tekmovalni, vsaka na svoj način,” je povedala Vesna.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.