Spremembe je tekmovalka šova The Biggest Loser zelo vesela.

Že v času šova je Indira govorila, da jo na njen najbolj moti nos. V primeru zmage bi si ga tudi popravila. A je to storila tudi kljub porazu v finalu. Po izgubi telesne teže in preoblikovanju telesa se je simpatična Indira odločila tudi za lepotno operacijo. O tem smo sicer že poročali. Zdaj pa je Indira na instagramu tudi pokazala dejansko spremembo.

View this post on Instagram

Let me introduce you to @testenandrej! Lepotni kirurg, ki mi je uresničil življensko željo in mi operiral nos. "Grbica" na nosu me je zelo motila in mi rušila samozavest. Po tehtnem razmišljanju sem se odločila za Dr.Testena. Pretehtala je njegova izjemna prijaznost in profesionalnost pa tudi končen izgled nosu pevke @ineserbus. Moje sreče se trenutno ne da izmeriti! Večno bom hvaležna dr. Testenu za vse besede in pozitivo, ki so mi pomagale, da sem prebrodila strah in šla v to! Bolečin ni! Dva analgina sem popila proti glavobolu in to je to, opornica se odstrani po 10ih dneh in že hodim z novim nosom! 😃👌 Strah je totalno odveč za vse tiste, ki mislijo da je to bau bau operacija! You got this! 👌💪 #surgery #rinoplastia #nosejob #grateful #drtesten #best

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic) on

Kaj o spremembi pravi Indira?

“”Grbica” na nosu me je zelo motila in mi rušila samozavest. Po tehtnem razmišljanju sem se odločila za Dr.Testena. Pretehtala je njegova izjemna prijaznost in profesionalnost pa tudi končen izgled,” je zapisala na instagramu. K temu pa je še dodala, da se njene sreče trenutno ne da izmeriti.

 

Prejšnji članekSimpatična igralka se vrača na male ekrane
Naslednji članekTako vam za valentinovo čestitata zapeljivi Slovenki