V Slovenijo na motivacijski dogodek tega desetletja prihaja Marie Diamond, edina evropska motivacijska zvezda, ki je sodelovala pri nastajanju svetovno znane prodajne uspešnice The Secret – Rhonda Byrne.

Prepričala in navdihnila je že številne poslušalce v več kot 100 državah. Marie združuje svoje globoko intuitivno znanje o energiji in zakonu privlačnosti. S svojimi obsežnimi študijami kvantne fizike, meditacije in feng shui-ja vam bo pokazala kako izboljšati svoj uspeh, urediti finančne razmere in odnose med ljudmi ter vas hkrati motivirala na poti do uspeha. Je ustanoviteljica Sveta za transformacijsko vodenje in Združenja transformacijskih voditeljev Evrope in skozi oblikovanje svoje kariere je sodelovala z raznimi znanimi osebnostmi, kot so Rhonda Byrne, Vishen Lakhiani, Bob Proctor, Jim Kwik in še mnogimi drugimi.

Marie Diamond ima svetovno prepoznaven ugled na področju uspeha, zdravja, človeških odnosov ter duhovne modrosti. Doslej je pomagala številnim voditeljem in organizacijam po vsem svetu: v Belgiji, Rusiji, na Islandiji, v ZDA, Kanadi in Mehiki. Zagotavlja celovite nasvete in rešitve, ki temeljijo na njenem strokovnem znanju in izkušnjah.

Na tisoče uspešnih podjetnikov, podjetij in korporacij se dnevno obrne po edinstvene nasvete k Marie Diamond, ki priporoča ukrepe in usmerja podjetja tako na področju trženja kot pri drugih poslovnih odločitvah in tudi pri finančnih transakcijah.

Ponuja se vam edinstvena priložnost, da iz prve roke spoznate THE SECRET – skrivnost uspeha, ki temelji na knjigi »The Secret«.

Razkrita vam bo SKRIVNOST, ki vas bo vodila in usmerjala k obilju in uspehu, tako na osebni kot na poslovni poti.

Marie Diamond bo na motivacijskem dogodku stoletja v Hali Tivoli razkrila naslednje skrivnosti:

– skrivnost njene osebne življenjske zgodbe o uspehu,
– skrivnost zakona privlačnosti,
– kako v svoje življenje priklicati uspeh in denar po enostavnejši poti,
– o poti do uspeha s pomočjo hvaležnosti in odpuščanja,
– kako postati gospodar svojega življenja.

Med drugimi je avtorica naslednjih svetovno znanih uspešnic:

– The Energy Number Book
– Law Attraction
– Transform Your Life

Kaj o Marie pravijo Hollywoodske zvezde

STEVEN SPIELBERG: „ Upoštevanje zakonitosti feng shui-ja, ki mi jih je predstavila Marie, je imelo velik vpliv na moj dom, družino in uspeh. Znanje, ki mi ga je predala, je zato neprecenljive vrednosti.“

RHONDA BYRNE: „V svojem življenju sem imela priložnost izkusiti moč modrosti in tehnik, ki jih uči  Marie. Vse kar lahko rečem je: Hvala Marie!“

MICK JAGGER: „Marie je res nekaj posebnega. Pomagala mi je na več kot enem področju in stvari, ki me jih je naučila, so mi za vedno spremenile pogled na svet.“


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekMarko Potrč je razkril, kako se mu lahko prikupite
Naslednji članekZvezdniški vikend HOROSKOP