OVEN (21.3. – 20.4.)
Ovni, bodite previdni, načelo vas bo zdravje. Tudi če vas pesti le manjši kašelj, se ne naprezajte. Kaj hitro se lahko zgodi, da boste obležali za cel teden. Samskim se obetajo nova poznanstva. Spet se boste zaljubili, tako kot pravi pevka Alya v svoji novi pesmi.

alya

BIK (21.4. – 20.5.)
Zaželeli si boste spremembe, kot si jo je zaželela Darja Gajšek, ki je svetlo barvo las zamenjala za rožnato. Ujeti ste v neko rutino, ki vas duši. Pojdite na kavo v drug lokal, pokličite prijatelja, ki ga že dolgo niste videli, menjajte pričesko …

DVOJČEK (21.5. – 21.6.)
Dvojčki boste čez vikend drzni. V obraz boste povedali prijatelju/ici vse kar mu gre, saj ne boste več prenesli njihovega tarnanja. Nikar ne obžalujte povedanega. Za svojimi dejanji morate stati. Tudi pevka Sendiah je brez sramu pokazala svoje oprsje, bodite drzni kot ona.

Senidah

RAK (22.6. – 22.7.)
Zasanjanost, ki vam že sledi cel teden, tudi čez vikend ne bo popustila. Prepustite se ji, morda pa vam prinese novo poslovno idejo. Zvezde so vam naklonjene. Pestila vas bo tudi nostalgija, kot je pred dnevi Tamaro Korošec (ljubezen po domače). Le zavrtite si tisto staro pesem, ki obudi toliko spominov.

LEV (23.7. – 22.8.)
Vikend bo minil kot vsak drug, le nekoliko bolj osamljene se boste počutili. Tako boste kot Rebeka Dremelj, ki je sama preživela dopoldne v spa-ju. Nihče se ne bo spomnil na vas. Ne bodite (pre)ponosni in pokličite starega prijatelja.

Rebeka Dremelj

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Zamera, ki jo dolgo nosite v sebi, vam bo končno pustila dihati. Zdelo se vam bo kot da na novo živite. Partnerju ne pustite ukazovati, raje sprejmita kompromis. Sobotna noč bo dolga, morda boste naleteli na Damjana Murka, ki se bo zagledal v vaše oprsje.

Damjan Murko

TEHTNICA (23.9. – 22.10.)
Zdi se vam, da trpite, zato se nenehno smilite samemu sebi. Ne bodite kot Jessica Simpson, ki je čez celo nosečnost samo tarnala in nergala, sedaj pa je srečna mamica. Spravite se k sebi. Nikoli ni tako zelo hudo. Vsak večer se zahvalite za vse kar se vam je čez dan zgodilo.

Jessica Simpson

ŠKORPIJON (23.10. – 21.11.)
Zgodilo se vam bo nekaj nepričakovanega, nekaj kar ste že dolgo čakali. V nedeljo bo ozračje v družini napeto, zato bo bolje, da kakšno besedo zadržite zase. Lahko se vam zgodi kot Robertu Roškarju, ki jih je dobil po nagi riti.

STRELEC (22.11. – 20.12.)
Posvetite se svoji boljši polovici. Počuti se, da od vas ne prejema dovolj pozornosti. Samski boste dobili priložnost za novo prijateljstvo, ki s časom lahko napreduje v kaj lepšega. Tudi Miley Cyrus je sedaj pričela vezo z dolgoletnim prijateljem. Vse je mogoče.

Miley Cyrus
KOZOROG (21.12. – 19.1.)
Že nekaj časa sprejemate pomembno odločitev, vendar še vedno ne veste, kako se odločiti. Vikend izkoristite za sprehod, odhod v hribe, bodite kot Antea Mramor Bitenc, ki pridno osvaja slovenske hribe. Lažje boste mislili in tudi odločitev boste lažje sprejeli.

Bitenc

VODNAR (20.1. – 18.2.)
Preveč ste pod stresom. Čas je, da se sprostite, odmislite težave in službo ter storite to kar je storil Dejan Vunjak – izklopite telefon in si oddahnite. Služba bo počakala, prijatelji bodo počakali. Potrebujete samo malo časa zase in vse bo bolje.

Osebni arhiv

RIBI (19.2. – 20.3.)
Polni boste idej, počutili se boste kot da lahko letite. Ustvarjalni boste in zvezde so vam ta vikend res naklonjene. Pazite le, komu se boste zaupali, da se vam ne bodo smejali, kot se je Ranku Babiću njegova žena, ko ga je videla v kopalkah.