Odločitev kaliforniskega sodišča je opogumila tudi znano pevko in igralko Queen Latifah, ki že pet let živi s svojo osebno trenerko Jeannette Jenkins. Čeprav je raperica do sedaj skrbno skrivala svojo zasebnost in zanikala vsa namigovanja o istospolni usmerjenosti, je v javnost pricurljala informacija, da namerava sedaj uzakoniti svojo zvezo in celo posvojiti otroka.

Čeprav so svojo ‘opredeljenost’ priznale tudi Cynthia Nixon (Miranda iz Seksa v mestu), Jodie Foster, Rosie O’Donell, K.D. Lang, Melissa Etheridge, Beth Ditto in številne druge, je pri močnejšemu spolu nekoliko drugače. Če odštejemo Iana McKellena, Ruperta Everetta ter pop zvezdnika Georgea Michaela in Eltona Johna, ostali še vedno niso pripravljeni pokazati svojega pravega obraza.

Razlog verjetno tiči tudi v tem, da javnost še vedno z več simpatijami gleda na ženske gay pare, kot na moške. Še več, slednji bi s priznanjem sigurno izgubili veliko število oboževalcev in zato ne čudi, da je Rock Hudson dolga leta skrival svojo homoseksualnost. Še vedno pa je sumljiv Wentworth Miller.

V vrhuncu poplave javnega priznavanja seksualne orientacije je med zanimivejšimi vsekakor igralec T. R. Knight, ki ga poznamo iz ‘Uvoda v anatomijo v kateri igra dr. Georgea O’Malleya. T. R. je izjavil, da komaj čaka na poroko s svojim fantom Markom Cornelsonom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTop 16: katera ima najlepše oprsje slovenskega šovbiznisa?!
Naslednji članekOtroški zvezdniki, ki (ni)so opravili zrelostni izpit 3. del