1 LUCIJA GUBENŠEK
Mariborska manekenka, fotomodel in televizijska voditeljica ima po našem mnenju najlepše oprsje v slovenskem šovbiznisu. Poleg tega se ponaša z dolgimi in seksi nogami, ki so ji prinesle pogodbo za reklamiranje Alpine. Silikoni? Najverjetneje.

2 URŠA ČEPIN
Voditeljica oddaje Glasbene želje na TV Paprika in novopečena zvezdnica slovenskega turbofolka zažiga s pesmijo Desetka in seveda bujnim oprsjem. Silikoni? Absolutno.

3 TINA GABER
Aktualni miss Hawaiian Tropic so zmago na lepotnem tekmovanju prinesli prav ogromni joški. Mnogim ni všeč njen obraz, toda čez joške ne morejo imeti pripomb. Naravni? Menda.

4 NEŽA MAROLT
Čeprav je titulo Lepe sosede osvojila že pred tremi leti, ostaja najbolj prepoznavna “lepa soseda” na medijski sceni. Naravni? Ja, tako pravi.

5 NATALIJA VERBOTEN
Dva policaja: Natalijino ogromno oprsje že dolgo buri domišljijo slovenskih moških, čeprav je njena pevska kariera zadnje čase nekoliko nazadovala. Naravni? Seveda.

6 MAJA KLJUN
Manekenka in komercialistka radijske mreže Info Net poskuša z igralsko kariero v Hollywoodu in verjetno stavi tudi na lepo oprsje. Naravni? Ja.

7 REBEKA DREMELJ
Poseben draž na njenem velikem oprsju je tetovaža v obliki delfinčka, ki je postala blagovna znamka pevkinih jošk. Silikoni? Najverjetneje, čeprav tega noče priznati.

8 JASNA KULJAJ
Voditeljica oddaje Na zdravje in znana imitatorka pevke Helene Blagne Zaman velja za ponosno lastnico trenutno najlepšega in največjega oprsja na TV Sloveniji. Silikoni? Ne, daleč od tega, vse je naravno.

9 DANICA LOVENJAK
Vremenarka televizijske oddaje Svet na Kanalu A je malo buckaste postave, toda njeno rahlo viseče oprsje ni slabo, ravno nasprotno … Ta mesec jo lahko občudujete tudi v Playboyu. Naravni? Da, po prekmursko.

10 ŠPELA GROŠELJ
Trenutno samska zvezdnica glasbene skupine Atomik Harmonik je stalna gostja jet set zabav, kjer v dekoltejih razkazuje svoje silikonsko oprsje. To prizna tudi sama.

11 IRIS MULEJ
Nekdanja miss Slovenije je že nekaj mesecev v Milanu, kjer dela kot manekenka in fotomodel. Konec poletja naj bi poslovno poskusila uspeti tudi v Združenih državah Amerike. Silikoni? Verjetno.

12 BRIGITA ŠULER
Varovanka Werneja Brozovića in učiteljica klavirja v videospotih najraje stavi na globoke dekolteje in naravne obline. Joški blondinke so naravni.

13 NANA ZENELI
Nekdanja glasbena menedžerka je s svojimi silikonskimi joški zaplula v politične vode in postala piarovka stranke Lipa. Z lepotno operacijo se rada javno hvali.

14 SABINA MALI
Nekdanja misica in novopečena pevka je oprsje razgalila za slovenski in hrvaški Playboy. Naši sosedje so temnolasko navdušeni takoj poimenovali s čudom iz Piranskega zaliva. Silikoni? Ne, zaenkrat še ne.

15 PETRA SLAPAR
Starleta in bivša pevka televizijske oddaje Piramida poskuša s samostojno glasbeno kariero. Njen adut so tudi lepi joški, bradavičke pa je bralkam in bralcem našega portala pokazala lani v Portorožu. Njeni joški so veliki in naravni.

16 SALOME
Najbolj znan slovenski transseksualec Salome že nekaj let briljira z bujnim silikonskim oprsjem (operacija Glumičić) in vzbuja žensko zavist.

(pozareport)


Zadnje novičke

Prejšnji članekNicole Kidman uživa v materinstvu
Naslednji članekSlavni gay pari – ljubezen ali reklama 2.del