Krnjič je na željo organizatorjev koncerta v Areni in zadnjega na Ušću, skrbel za javno PR podobo pevke v Sloveniji. Na pevkinem zadnjem nastopu pa sta svoje sodelovanje še poglobila.

Diva, ki je znana po svoji zapravljivosti in, ki že ima nekaj kosov blagovne znamke MK exclusive, si je za svoji plesalki naročila dva unikatna scenska kostuma s kristali Swarovski. Nad videnim je bila tako zelo navdušena, da je plesalkam takoj podala navodilo, da si jih oblečejo za večerni nastop v Ljubljani. Pevka se je oblikovalcu tudi javno zahvalila preko Twitterja.

Oblikovalec in pevka sta se tako dogovorila, da jih bo znamka MK exclusive vedno oblačila  za svoje nastope. Pri znamki so se takoj lotili dela in pripravili nove unikatne stajlinge za prihajajoče nastope, ki jih pevki ne manjka. Edini pogoj pevke je bil, da so kostumi narejeni iz blaga in da naj pri izdelavi upoštevajo, da so plesalke vedno v pogonu, ter se potijo.

Naj dodamo, da je Jelena v Srbiji prava modna ikona. Za svoj zunanji videz zapravi tisoče evrov. Kljub temu, da je eni ne marajo, drugi jo celo sovražijo, spet tretji pa posnemajo vsak njen stil, so si vsi enotni, da je pač modna ikona, ki se zna obleči in skrbi za svojo podobo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRob Pattinson: Edini igralec sem, ki nima trebušnih mišic!
Naslednji članekHot! Irina Shayk: Kot nagica spregovorila o Ronaldu!