V nedeljski oddaji šova Sanjski moški, bosta tekmovanje zapustili kar dve simpatični dekleti. In odhoda res nismo pričakovali.

Blaž je v sobotni oddaji spoznaval mame izbranih deklet, v nedeljski pa bodo dekleta, ki niso šla na skupinski zmenek, spoznala njegovo mamo in prijateljico. Razlog njunega prihoda ni prijeten, imata namreč nalogo, da izbereta dve dekleti, ki sta najmanj primerni za Blaža. Družili se bosta z Laro, Tino, Evo Luno, Ano – Suki in izbrali dve. Ena bo šov morala zapustiti, druga bo prejela vrtnico.

Druženje z mamo in prijateljico. Vir: Voyo.si

Po daljšem razmisleku in pogovoru z dekleti sta se odločili, da sta za Blaža najmanj primerni Eva Luna in Suki.

Blaž ima težko nalogo, eni bo moral podeliti vrtnico, drugo pa nemudoma poslati domov. Z obema se pogovori in sprejme odločitev. K njegovi odločitvi je zagotovo veliko prispevala Evina iskrenost, saj mu je med pogovorom zaupala, kaj Arijanna govori za njegovim hrbtom (preberite ta članek, da boste na tekočem). Domov pošlje Suki, s katero sta že od začetka na prijateljskem nivoju.

Po nekaj kratkih zmenkih in drami sledi ceremonija vrtnic. Varni sta Arijanna, ki je na zmenku prejela vrtnico in Eva Luna. Prvo prejme Kristina, ki je v Blaževih očeh sedaj verjetno glavna favoritka, nato sledijo še ostale. Na koncu ostaneta le še dve in domov pošlje tisto, ki je na samem začetku šova veljala za favoritko.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan je pred veliko spremembo v svojem življenju
Naslednji članekGregor Čeglaj se je odzval na neprimerno izjavo Blaža Kričeja Režka o depresiji