Glavni pevec italijanske skupine, ki je zmagala na Evroviziji, Måneskin, je bil med prenosom prireditve obtožen nenavadnega dejanja. Posnetki 22-letnega Damiana, ki je za vedrom pijač zelo na kratko spustil glavo proti mizi, so se delili na različnih platformah, kar je sprožilo špekulacije, da mladenič uživa drogo.

Ni dokazov, da je Damiano počel karkoli, česar ne bi smel, toda na Twitterju je eden od gledalcev dejal: “Ali se italijanski pevec zaveda, da se to prenaša v živo na celotni celini?”

Vendar pa je pevec odločno zanikal uživanje prepovedanih mamil – in dejal: “Ne uporabljam kokaina.”

Damiano je na novinarski konferenci, na kateri so ga pozdravili z aplavzi, dejal, da je kolega Tomas “razbil kozarec” in je pomagal počistiti nered. “Ne uporabljam drog,” je dejal Damiano. “Ne uporabljam kokaina … prosim, ne govorite tega.” Preostali del skupine je podprl Damiana in na Instagramu dejal: “Resnično smo šokirani nad tem, kar nekateri govorijo o tem, da Damiano uživa droge. “Res smo PROTI drogam in nikoli nismo uživali kokaina. Pripravljeni smo na [testiranje], ker nimamo kaj skrivati. Tukaj smo, da predvajamo svojo glasbo in smo zelo veseli zmage na Evroviziji in se želimo zahvaliti vsem, ki nas podpirajo. Rock’n Roll nikoli ne umre. Radi vas imamo.”

Zmagovalna pesem:


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekVau! Dogajanje v šovu Sanjski moški presenetilo. Bo ona postala gospa Čeglaj?
Naslednji članekSanjski moški: tekmovanje zapustili dve tekmovalki