Če je kdo mislil, da je bila sobotna oddaja vrhunec dogajanja tega tedna, se je zelo zmotil. Se spomnite, ko smo pisali, da je Gregor na zmenek odpeljal Lauro, kjer je bila deležna mnogih preizkusov? No, na takšen zmenek je odpeljal še dve dekleti – Mary in Sanjo, ki pa se nista odrezali tako dobro kot Laura, ki je bila skozi celoten zmenek nasmejana in srečna.

Ko so se vse tri tekmovalke vrnile v hotel, se je pričela koktejl zabava, kjer so padale maske, nekatere tekmovalke pa so želele trenutek na samem z Gregorjem. Najbolj besna je bila Sanja, saj je izvedela, da se gospod Sanjski z drugimi tekmovalkami pogovarja o njej. Od samega besa se je soočila z njim in mu iskreno povedala, da ji to ni všeč.

Besna Sandra

Za trenutek samote je zaprosila tudi Polona, ki še ni imela časa razčistiti z njim glede svoje starosti. Lepo sta se pogovorila in Gregor ji je tudi obrazložil, da ga njena starost ne moti.

Presenetila je Lara, ki je Gregorju iskreno povedala, da si ne želi roditi otrok, saj je trenuten svet kaos in neprimeren prostor za to. Priznanje ga je vidno šokiralo, saj kot je rekel sam, si on želi družine in otroci so pomemben del tega. Tik pred podelitvijo vrtnic pa si je trenutek z njim zaželela tudi Lea, ki mu je iskreno povedala, da bo tekmovanje zapustila, če danes Laura ne bo dobila vrtnice. Gregorju se je takšno obnašanje zdelo prav otročje in zato sploh ni pretirano odreagiral.

Lara ne želi imeti svojih otrok.

Na ceremoniji vrtnic ga je nato Lea kljub temu zavrnila, čeprav ji je podelil vrtnico. Druga izpadla tekmovalka pa je bila Lara. Gregor je izločitev obrazložil z dejstvom, da njemu družina res veliko pomeni. Lara je odšla z dvignjeno glavo, se poslovila od tekmovalk in povedala, da tudi njo nekoč čaka gospod Sanjski.

 

 

Prejšnji članekŠokantno! Je zmagovalec Evrosonga vsem na očem užival drogo???
Naslednji članekTo je prevod zmagovalne pesmi Eurosonga 2021