Ste se najbrž vprašali, o čem bo tekla beseda in kdo je ta ‘glasnica zelene farmacije’, ki smo jo napovedali v naslovu. Nandika. Nandika je slovensko podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo in vodilno podjetje na svetu na področju kvantnega informiranja žive hrane ter priprave vrhunskih naravnih dodatkov prehrani, ki preverjeno krepijo imunski sistem in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo telesa, kar pa je v teh ‘korona’ časih še posebej zaželeno. Veliko se govori o cepivih in zdravilih, malokdo pa poseže po naravni krepitvi imunskega sistema, ki nas že od začetka obstoja življenja varuje pred virusi.

Gonilni sili Nandike sta Dušan Portatis Kovač in Mihael Ambrožič, ki sta obudila tradicionalna, več kot 4. tisoč let stara znanja, ter jih nadgradila z najnovejšimi znanji tradicionalne in ajurvedske medicine. Znanje črpata tudi iz zaupnih receptur dekana Ivana Mozetiča, učitelja slovitega zeliščarja patra Ašiča. Ekipi se je pridružila tudi dr. Tanja Balažic Peček za raziskovalno farmacevtsko antropologijo celostnega zdravja in sodelovanje s svetovnimi inštituti. Veliko ljudi diha in predano živi z Nandiko in njenimi naravnimi usmeritvami.

Ekipa, ki sestavlja Nandiko

Za optimalno delovanje potrebujemo hranila

Znanstveno je dokazano, da za optimalno delovanje naše telo potrebuje hranila. Naša zemlja izgublja elemente, ki hranijo naše telo in s tem izgubljamo življenjsko pestrost. Pomembno je vedeti, da hrana našim organom daje ali odvzema energijo.

Kaj je skrito v pripravkih Nandika?

Za dober učinkovit in delujoč pripravek je zato pomemben spoštljiv, individualen odnos in pristop do zdravilnih zelišč in hrane. Kvantna vibronika pa omogoča, da hranilo pride do vsake vaše celice in jo nahrani. Vse to je originalnost in svetovni fenomen skrit v pripravkih Nandika.

Zakaj uporabiti pripravke Nandika?

Prav vse to je v pripravkih Nandika, saj gre za 100% naravne zeliščne mešanice, ki so ročno pripravljene. Poleg divjih zelišč vsebujejo pripravki Nandika še ekstrakte zdravilnih gob, sadja in zelenjave.

Kako uporabiti pripravke Nandika v domači kuhinji?

Osebno preskusite pripraviti jed polno hranil, da je dobro za vas in vaše najbližje. Jedem dodajajte hranila Nandika in presenečeni boste kako sem vam bo povrnila življenjska moč in zdravje.

Nandika je glavni sponzor nagradne igre TočnoTo išče kuharski talent, zato so nam tudi sami nekaj slastnega pripravili.

Zdravje je v vaših rokah in sami morate poskrbeti, da ostanete zdravi. Premislite, kakšno hrano uživate in ali vam res nudi vse kar potrebujete. Za piko na i pa pokukajte na spletno stran myNandika.com, kjer vam nudijo 10 % popust na nakup s kodo 42pddmp7.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Potrč je na Švedskem odkril to
Naslednji članekZvezdnici, ki sta zmagali v boju s kilogrami in dokazali, da je vse mogoče