Deli

V šovu Zvezde plešejo, ki kmalu prihaja na TV ekrane, bodo plesne korake sodili Katarina Venturini, Nika Ambrožič-Urbas, Andrej Škufca in Lado Bizovičar.

Poglejte, kdo so tekmovalci šova Zvezde plešejo >>

Katarina Venturini je štirikratna svetovna prvakinja in lastnica plesne šole. “Iskala bom ples, ki me bo prevzel in zaradi katerega bom imela kurjo polt,” pravi o ocenjevanju. Dodala je še, da pari lahko napredujejo v svojih koreografijah in korakih že v enem tednu, če bodo seveda trdo delali.

Nika Ambrožič-Urbas je modna oblikovalka, diplomantka prestižne londonske umetniške fakultete Central Saint Martins, deluje pa tudi kot kreativna direktorica v Angliji in na Kitajskem. Živi v Londonu in bo prav za Zvezde plešejo vsak teden prišla v domovino. Ocenjevala bo umetniški vtis. “Pomembno bo, da bomo začutili zgodbo, če bo par izražal čustva, ki smo jih pričakovali ali po njih med nastopom celo hrepeneli. Veliko pozornosti bom namenjala tudi estetiki gibanja.”

Andrej Škufca je štirikratni svetovni prvak in plesni sodnik ter nekdanji plesalec in dolgoletni partner Katarine Venturini. “Sem sodnik na svetovnih plesnih tekmovanjih, tako da bom iz tega izhajal. Bom strog, a hkrati vem, da je treba plesalce tudi nagraditi s pohvalo, da imajo motivacijo za nadaljevanje in seveda napredek,” pravi. “Da bom par ocenil z desetko, bodo morali gledalci vstati, ploskati, jokati. Odražati bodo morali čustva, ki jih je par želel pokazati.”

Lada Bizovičarja poznamo že kot žiranta šova Slovenija ima talent, ter kot igralca in komika. “Vsak teden bom imel sedež v prvi vrsti v teh gladiatorskih igrah, v katerih bodo zvezdniki plesali. Plesali pa bodo zvezdniki, ki nimajo pojma o plesu in niso plesalci ne po duši ne telesu. Imamo človeka mišico, novinarskega kolega, voditeljico informativne oddaje, igralce … vse. Kdo v tem ne bi užival?”, se že veseli ocenjevanja.

PREMIERA ZVEZDE PLEŠEJO BO V NEDELJO, 12. MARCA, OB 20. URI.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.