Sedemnajst let po koncu zaroke sta latino diva Jennifer Lopez in igralec Ben Affleck spet skupaj, trdi vir za E! Novice. Potem ko sta se v nedeljo, 2. maja, ločeno predstavila na koncertu VAX LIVE v Los Angelesu, sta skupaj odletela v Yellowstone Club – zasebni rezidenčni klub, smučišče in golf igrišče v okrožju Madison, kjer sta skupaj uživala približno en teden.

“Bila sta sama,” pravi vir. Ta novica prihaja približno mesec dni po tem, ko sta Jennifer in Alex Rodriguez potrdila, da sta se razšla po štirih letih, preživetih skupaj. Nekaj ​​dni kasneje sta se z A-Rodom na kratko srečala v LA-ju, vir blizu nekdanjega para pa je dejal, da se je Alex želel ‘rešiti stvari’ s pevko in igralko. Le nekaj dni zatem je bil Ben opažen pri njej doma, znanci nekdanjih zaročencev pa so rekli, da sta samo prijatelja.

V preteklih letih sta bila tu in tam v stikih. Ben jo je poklical po razhodu z Alexom, da bi ugotovil, kako je, in nekajkrat po tem sta skupaj večerjala. Kemija med njima je nerealna. Nadaljevala sta tam, kjer sta se nazadnje ustavila in zdaj uživata v družbi drug drugega. Vse je bilo hitro in intenzivno, a Jennifer je srečna. Oba sta srečna in uradno je, da sta zdaj skupaj, ‘ je dejal vir za omenjeni medij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daily Mail (@dailymail)


Zadnje novičke

Prejšnji članekPreverite, kaj te dni počne Indira Ekić
Naslednji članekUauuuu! Poglejte, kako se razvaja sanjski moški Gregor Čeglaj