O Hollywoodu.
“Hollywood se mi je dolgo zdel žalostno mesto in sploh si nisem želela delati tam.”

V dolgoletni igralski karieri je Susan dobila veliko priznanj. Ne le kot ena najlepših in najboljših igralk na svetu, temveč je znana tudi po humanitarnem delu. Kljub svojim letom, ima jih že 60, je videti mladostno.

Dežela klonovč
Večina njenih kolegic se starosti boji, Susa pa pravi, da je gubice in dejstvo, da je že upihnila 60 svečk, niti malo ne spravljajo v obup.“Nikoli nisem in tudi nikoli ne bom šla pod kirurški nož, da bi bila videti bolj mladostna. No, svojim kolegicam tega ne zamerim, saj je danes težko biti igralka in nato gledati svoje gube na velikem platnu. Zamerim pa tistim, ki se operirajo tako, da si sploh niso več podobni. Na koncu se mi zdi, kot da so vsi v sorodu.”

Ima svoje mnenje
Susan je znana tudi po svoji odkritosti, zaradi katere dobiva grozilna pisma, saj je odločno proti nasilju v Iraku. Nekajkrat se je celo znašla v zaporu, saj je sodelovala na protestih, in to zaradi stvari, v katere je verjela.
 
Nikoli je ni bilo strah povedati svoje mnenje.

“Večina ljudi je tiho in težavam obrača hrbet. Jaz nisem taka.”

Ne, ni bilo krize!
Nekaj časa se je celo govorilo, da je njen zakon v krizi. “Od vseh ljudi, ki jih poznam, najbolj cenim svojega moža in verjamem, da ima on o meni enako mnenje. Ne, nisva imela krize. Poleg tega imava enake poglede na svet in zanimajo naju iste stvari. Pa še noro se ljubiva. Želiva si biti skupaj, vendar ne zato, ker sva podpisala neki papir.”

(Cosmopolitan)


Zadnje novičke

Prejšnji članekPetra Kerčmar in Matjaž Tanko
Naslednji članekBar za Subaru