Deli
Špela Grošelj

Slovenska voditeljica in pevka Špela Grošelj je na facebooku razkrila, kako se pripravlja na vodenje nove oddaje.

Špela se letošnjo jesen vrača na male ekrane. Voditeljsko vlogo bo prevzela v oddaji The Biggest Loser, ki jo pripravlja televizija Planet TV. V oddaji se bodo posvečali hujšanju in zdravemu načinu življenja. Špeli se bosta v oddaji pridružila trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič, očitno pa je, da se tudi Grošljeva zaveda, da mora biti za delo na televiziji odlično pripravljena.

Njen večni boj s kilogrami

Pevka Špela pa je v preteklosti že večkrat bila bitko s kilogrami, ki je vse prej kot lahka. Do Špelinega 12. leta, ko se je še aktivno ukvarjala s plesom, Špela ni imela nikakršnih skrbi. Kot deklica je takrat imela še 41 kilogramov! Špela pravi, da je bilo to najboljše, kar je imela. Nato se je začelo njeno telo spreminjati. Pevka, ki je pred leti veljala za prvo oprsje Slovenije in najbolj vročo seksbombo na sceni, je več kot očitno obsojena na večni boj s kilogrami. Po uspešnem hujšanju in razkazovanju svojega shujšanega telesa, se enkrat skriva, drugič razkazuje.

Kakšen je njen dan?

Čeprav je želela Špela celotno nedeljo preležati na kavču in uživati v brezdelju, se je hitro začela zavedati, da tak sproščen dan ne bo naredil nič dobrega za njeno podobo na televiziji. “Pol dneva sem lenarila, gruntala, kaj vse bi pojedla, pol sem se pa spomnila, da mi bo kamera itak spet dodala 5 kg, pa sem se rajši zbasala ven. 10 km, narjen,” je zapisala Špela ob objavljeni fotografiji. Na kateri so dobro vidne prepotene posledice teka.

Očitno Špela pred snemanjem ničesar ne bo prepustila naključju. Za vse, ki pa znate v hrani uživati, zmerno, predvsem pa ustvarjati v kuhinji, spremljajte 24Kitchen, kjer je kopica oddaj s ogromno zdravih in okusnih nasvetov. Že samo oktobra se vrtijo številne oddaje: Odličen britanski jedilnik, Kosmata motorista, Jamiejev in Jimmyjev kulinarični izziv, Preprosti obroki na popotovanju.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.