Saša Lendero in Miha Hercog sta pred dnevi sporočila žalostno novičko. Njuna ljubezenska pot je končana in to le leto in pol po tem, ko sta si obljubila večno zvestobo.

Oba sta z nami delila ganljiva zapisa, ki sta se dotaknila tudi njunih oboževalcev. Saša je napisala malo daljši zapis in izlila svoje trpljenje, Miha je napisal sicer malo krajši zapis, a zato nič manj lep. Obema je besede podpore podal tudi njun prijatelj Damjan Murko, ki je povedal, da bo obema stal ob strani.

Z besedami in komentarji niso skoparili niti njuni oboževalci. Z vami delimo tri zapise, ki so se nas res dotaknili.

“Meni ni sicer nič jasno ampak verjamem,da se v življenju vse zgodi z razlogom,čeprav je vcasih razhod zelo boleč in ne razumemo zakaj je prišlo do tega se kasneje pokaže odgovor in tudi čudovit novi začetek. Zelim vse dobro ❤️”

“Tale zapis, pa se me je resnično dotaknil, meni osebno res ganljivo, enako ganljiv je bil zapis od Saše. Zelo žal mi je, ker se končuje vajina skupna zgodba, ker sem vaju občudoval, nismo se poznali, pa vendar tako zelo pri srcu sta mi bila oba, kot človeka in kot družina. Življenje prinese res mnoge izzive, odločitve, čas pa pokaže ali je bilo dobro za nas ali pa slabo. Glede stiha, na koncu sta vedno dve poti, izbereš pa tisto ki je ni… Naj povem da je ta pesem, moja pesem že 25 let in ja, tudi jaz sem izbral tisto pot, za katero se je takrat zdelo, da je ni. Ni greh, če slediš svojemu srcu in svojemu poslanstvu. Živi in pusti živeti! Želim ti vse samo dobro, pogumno in srečno, naj tvoji izbrani novi poti, ki je morda še tudi tebi skrivnostna. Bodi srečen ❤️”

Sašino srce je zlomljeno Vir: Instagram

“Običajno se ne odzovem. Ne zatrjujem,da “vem” kako Vam je,ker…v resnici lahko le predvidevam. Čutim pa bolečino in ce bi lahko bi Vas ta trenutek stisnila. Dodala moč- za nazaj,za naprej. Slovo odnosa je boleče. To vem. Pogosto tudi zato,ker ne zmoremo ( in to razumem) razmišljati,da smo drug od drugega v nekem obdobju dobili najboljše kar posameznik lahko da. Ko to obdobje zdrsne mimo pa tisto kar ostane …ne prepoznamo kot “premalo”, da bi lahko rekli,da smo srečni. Čas za okrevanje nima predpisanih standardov in normativov. Vodi pa k neki stabilizaciji,ko je “drugače” možno. In takrat bo lažji tudi pogled nazaj. Zdaj najbrž dodaja bolečino. Prepričana sem,da vse to veste,želela sem le povedat malo bolj na glas,da…reciva,utrdim. Šlo bo! Tudi vse tisto kar je zdaj nepredstavljivo.”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekGregor Čeglaj ima vsega dovolj! Njegova poteza je šokantna in nepričakovana
Naslednji članekAnja Širovnik (Sanjski moški) s partnerjem zapustila Tenerife