Slovenski radijski voditeljici in komičarki Tanji Kocman so se uresničile sanje. V živo je videla svojo otroško ljubezen.

Tanja je namreč odšla na koncert Backstreet Boys, ki se je odvijal v torek zvečer v Budimpešti. Že od malih nog je bila njihova velika oboževalka. No, če smo natančni, bila je oboževalka enega izmed članov benda – A.J.-ja. Pravzaprav je bil njena otroška simpatija. Sanjala je, da se bo nekoč z njim tudi poročila in v torek ga je končno videla v živo. Čeprav so sanje o poroki že minile.

Veselo novičko je sporočila spletnim prijateljem, zraven pa objavila fotografijo iz otroških dni. V sobi, kjer so steno krasili plakati priljubljenega glasbenika:

“25 let je trajalo, a danes se vidiva! AJ (in ostali Backstreet Boysi), tu je ta veseli dan!💞
Priznam, najprej sem poslušala Cought in the act, a kmalu sem spoznala kaj je prava glasba. Kako mora zgledat moj fant.🤓

Tanja Kocman je bila velika oboževalka Backstreet Boys. Vir: Instagram
Tanja Kocman je bila velika oboževalka Backstreet Boys. Vir: Instagram

In začela so se leta zbiranja postrov iz Bravota, snemanja vseh prispevkov na videokaseto, kupovanje CD-jev, klicanje na radie za glasbeno željo, izrezovanje AJ-ja iz vseh cajtngov. Sanjarjenja o trenutku, ko se bova uzrla v živo. On v prevelikih hlačah z mnogo preveč gela v laseh, jaz s prečko na Kelly Family in karirasto srajco. A ljubezen ne pozna ovir, vsaj ne najina – prava. In vzel bi si me (pustimo, da sem bila stara 12 in bi bilo zelo kaznivo) s sabo na turnejo in vse bi mi bile fauš. Bila bi gospa AJ!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTina Gorenjak brez dlake na jeziku povedala tole
Naslednji članekPika Božič je pokazala ganljiv dogodek. Njen sin in hči sta po treh mesecih ponovno združena