Tina Gorenjak je slovenska igralka in pevka, ki je znana po tem, da nima dlake na jeziku in tudi tokrat je ni imela.

Spletnim prijateljem je na Dan mrtvih “podarila” daljši zapis, ki je verjetno mnogim dal za misliti. Povedala je, da je na tem svetu preveč ljudi, ki vidijo samo slabo in samo negativno. Veliko preveč se ljudje pogovarjamo o slabih stvareh, namesto, da bi se osredotočili na lepe, na pozitivne in na dobro.

“Vsakokrat znova me preseneča, kako radi ljudje debatirajo o tem, kaj vse je narobe.
Mimogrede znajo povedati, kaj vse je slabo, še več-vedno slabše. Kdo vse je grozen ter kako je vse kar nas obdaja in se dogaja pač- katastrofa.

Če komu kaj uspe ali je videti srečen, je gotovo prevarant ali pa mu je bilo pač vse z rožicami postlano.

Meni se zdi, da za nikogar od nas ni vse samo črno ali samo belo. Za vse nas sta tukaj dan in noč. Tema in svetloba. Dobro in slabo. Lepi in navdihujoči, kakor tudi težavni in težki trenutki ali obdobja. Za vse! Včasih je tako, drugič drugače. Kajti- to je življenje. Večni tobogan vzponov in padcev. A samo od nas je odvisno ali se bomo fokusirali na dobro ali na slabo. Ali se bomo po temni noči veselili prihajajočega dne in videli nove priložnosti ali pa se bomo z odporom prebijali skozi nov vsakdan.

Tina Gorenjak je imela mnogo za povedati. Vir: Instagram
Tina Gorenjak je imela mnogo za povedati. Vir: Instagram

Za nekatere pravijo, da se obračajo po vetru in jim zato- gre! Nekateri hodijo proti vetru in se nato pritožujejo, da jim zato- ne gre!
Kaj jaz vem. Meni osebno je najlepše, kadar se obračam proti lepemu. Proti dobremu, toplemu, navdihujočemu. Kadar v še tako oblačnem dnevu uspem najti žarek sonca ali vsaj, za zastrtim nebom, žarek upanja na dobre, tople dni.

Kadar je vse lepo, to ni težko. Ko pridejo mračni dnevi, pa je to stvar naše notranje moči in motivacije. Ali pač zgolj- želja po polnem, izpolnjujočem življenju.

In za tiste, ki vztrajate pri tem, da je življenje težko in grozno…no, danes je praznik- Dan mrtvih. Tem našim ljubim in dragim pokojnim zagotovo življenje ni več »v napoto«.
Premislite malo o tem, ko vas popade bes ali žalost ali jeza ali gnev. In se v času, ki vam je namenjen na tem planetu, raje obračajte proti lepemu. Kakor čudovite sončnice,” je zapisala in dejansko povedala resnico.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLepa Afna je povedala, kaj počne večino časa zdaj, ko je noseča. Ne boste uganili, kaj je to
Naslednji članekZnani Slovenki so se uresničile otroške sanje! Po 25-ih letih ga je videla v živo