Tara Zupančič najraje spoznava nove ljudi in vesela je novih dogodivščin.

Tara Zupančič med snemanji nove oddaje doživi veliko lepega. To lahko vidimo že v njenem opisu enega izmed dni. Objavila je tole:

“Z ekipo smo se peljali iz večerje in v daljavi zagledamo lučke.. tiste, rahlo retro, romantično idilične, nad vinogradi. “Zavij!” se zadere eden izmed ekipe. In tam smo našli res lušten lokal in izkazalo se je, da smo našli tudi člane največjega prekmurskega moto kluba – Gronske strejle. Naslednji dan so mi pripeljali moj prvi “motocrush”, Harley Sportster in ne vem nooo, solzna sem bla že samo, da sem ga vidla, kaj šele potem, ko sem ga lahko vozila. ❤️
Solzna pa predvsem zaradi ljudi, ki so bili tako prijazni in pripravljeni, tako srčni. Zapeljali smo se do Bunkerja, v postapokaliptični steam punk bar, ki ga sredi Murske res nisem pričakovala. Kot v filmu – Mad Max, 1, 2 in 3. Aja, med pavzo sem šla pa še mal moko zmlet. Hudo! 😎”

Vir: Instagram
Vir: Instagram

Tara je vedno nasmejana, zabavna in prijazna do ljudi, zato je tako vesela, kadar spozna nove, takšne ljudi, kot je ona. Počne sto stvari, a nikoli ne pozabi na svoje prijatelje in družino. Vsi, ki jo poznajo, bi jo opisali kot toplo in iskreno. Nam je jasno, zakaj.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZnano je, kaj se dogaja z drugo sezono eksperimenta Poroka na prvi pogled
Naslednji članekDenise Dame že malo spominja na lutko. Tudi njena postava je povsem drugačna