Ana Maria Mitić, slovenska glasbenica in voditeljica, je včeraj kuhala v oddaji Riba, raca, rak.
Kot smo že pisali, so v novem tednu kulinarične oddaje Riba, raca, rak zanimivi tekmovalci. Prva se je za štedilnikom preizkusila Ana Maria Mitić, ki je ustvarila odlično vzdušje, pri jedeh ji je malo zmanjkalo. Pripravila je sladko predjed, ribo, polento, češnjev paradižnik in rolado za sladico. Gostje ji niso mogli odpustiti preslane polente.
Skupaj je zbrala 17 točk, najbolj radodaren je bil Franci Kek, ki ji je edini dal 5 točk.

Zaupala je tudi nekaj podrobnosti iz svojega življenja, ki jih mnogi niso vedeli. Ana je namreč študirala medicino, vendar ugotovila, da ji poklic zdravnice ni pisan na kožo.
Zadnje novičke
- Ana Klašnja razkrila skrivnost svojega mladostnega izgleda
- Razkošen dom znanega slovenskega para ima zdaj še nekaj novega
- Hit letošnjega poletja je nakit iz školjk, a tokrat v bolj sofisticirani obliki
- Darja Gajšek ima pred sabo naporne dneve, ji bo uspelo?
- Kaj se dogaja s postavo Hajdi Korošec?
- Kaj se plete med Mišo Koplovo in Luko Pangosem? Oba sta zmagovalca MasterChef Slovenija in sedaj sta skupaj …
- Znana Slovenka je javno pokazala svoje modrice
- Marko Potrč je izdal skrivnost, ki je mnogi niso vedeli o njegovem domu