Igralka Jennifer Aniston, ki je zaslovela po vlogi Rachel Green v najbolj priljubljeni televizijski seriji ‘Friends’, je ta teden ob novih nadaljevanjih serije dala intervju. V njem je spregovorila tudi o svojem nekdanjem možu – Bradu Pittu. Skupaj s kolegicama iz ‘Prijateljev’ Liso Kudrow in Courteney Cox se je spomnila na vse gostujoče zvezde, ki so se v seriji pojavile v desetih letih produkcije, na vprašanje, katero gostovanje pa jim je bilo najljubše, pa so navedle vrtoglavo število znanih imen med njimi Paul Rudd, Reese Witherspoon, Ben Stiller in Sean Penn, Anistonova pa je izpostavila posebno ime. ‘Pitt je bil čudovit. Bil je fantastičen.’

Spomnimo, Anistonova je bila s Pittom poročena od leta 2000 do 2005, leto po poroki pa je Brad v osmi sezoni snemanja serije igral v epizodi za zahvalni dan. Igral je Rossovega šolskega prijatelja Willa, ki je proti Rachel protestiral že od konca srednje šole.

Igralci so se pogovarjali tudi o čustvih, ki jih doživljajo zaradi ponovnega srečanja, epizode pa se bodo začele predvajati na HBO Max v četrtek. ‘Mislim, da nihče od nas ni imel pojma, kako čustveni smo bili, ko smo prišli na snemanje,’ je dejala 56-letna Courtney Cox. Znano je, da sta Aniston in Pitt ostala v razmeroma dobrih odnosih, v zadnjih letih pa sta se še posebej zbližala, odkar je Pitt v procesu razhajanja z Angelino Jolie Pred kratkim se je celo postavila v njegovo obrambo, potem ko je Jolie obtožila Pitta, da je verbalno zlorabljal otroke v alkoholnem stanju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSaša Lendero se je v hud boj podala z njo
Naslednji članekRebeka Dremelj je v tem krilu naravnost blestela (želele ga boste imeti)