Kakšno presenečenje! Včerajšnja oddaja je bila 200. oddaja MasterChef Slovenija, a žal sta tekmovanje zapustili kar dve tekmovalki.

Petra, Zala, Maša in Evita so se preizkusile na individualnem testu. Pripravljati so morale jed, ki so jo kuhali že tekmovalci iz prve sezone in je Karima popeljala v Alžir. Znameniti Tajin. Dekleta so se prvič srečala z jedjo in ena izmed njih je kuhanje morala zapustiti že po prvem kuhanju.

Tajin, ki je Evito popeljal na balkon. Vir: Voyo.si

Jed, ki je polna začimb, je na balkon popeljala Evito, Zalo na žalost domov. Na izločitvenem testu sta se tako pomerili Petra in Maša – obe najboljši slaščičarki te sezone. Pripraviti sta morali kremno rezino. Na veliko presenečenje še nobena od njiju te znamenite sladice ni pekla. Napeto je bilo do zadnje minute in odločali so detajli. Mašina kremna rezina je bila zelo rahla in za trenutek je delovalo, kot da bo stekla. Petrina kremna rezina je bila na videz popolna, toda imela je premalo pečeno testo. Obe sta bili po mnenju sodnikov zelo okusni.

Kremna rezina, ki je za trenutek izledala, kot da bo stekla. Vir: Voyo.si

Imeli so težko nalogo, vendar so se na koncu odločili, da je zmagovalna sladica bila Mašina.

V polfinalu so Maša, Evita in Luka, trije mušketirji, ki že planirajo skupen dopust, saj bo eden izmed njih postal MasterChef Slovenija 2022 in prejel mamljivo nagrado 50.000 €.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZakaj je Martina Majerle (Znan obraz ima svoj glas) v Ljubljani vedno tako romantična? Kdo je kriv?
Naslednji članekBritney Spears znova poročena! Poglejte, kako lepa nevesta je bila