Tilen Brglez je bil gost v dilemah Roberta Roškarja, kjer je razkril več kot smo pričakovali.

Roškarjeve ‘dileme’ nas vedno pustijo odprtih ust. Tokrat je gostoval Tilen Brglez, zmagovalec Kmetije 2021, smeha in dobre volje ni manjkalo. Robert ga je takoj vprašal, ali je denarno nagrado že dobil in kaj bo storil z njo. Tilen je nasmejano odgovoril, da denarja še ni dobil, a ko ga prejme, ga bo pametno investiral. Pred tem je še v svojem stilu in z velikim nasmeškom na obrazu povedal, da ga bo zapravil za ženske (v šali, seveda).

Sledila je prva dilema: “Bi bil raje spolno aktiven z 18-letnico ali 40-letnico?” Tilen je kot iz topa izstrelil, da s 40-letnico. “Pravijo, da se moraš na starem kolesu naučiti gonit,” je pojasnil svoj odgovor in priznal, da je izkušnje s 40-letnico v preteklosti že imel.

Tilen Brglez
Vir: Instagram Rober Roškar

Po obilici smeha je Roškar postavil drugo dilemo: “Ali bi raje imel 2 cm večjega in bi dobil 20 kilogramov, ali bi ohranil težo, ki jo imaš sedaj in imel 2 cm krajšega?” Po krajšem premisleku je odgovoril, da bi raje imel postavo kot jo ima sedaj in 2 cm krajšega, ker ima k sreči še nekaj “lufta”.

Vir: Tilen Brglez Instagram
Vir: Robert Roškar Instagram

“Bi raje imel spolni odnos z žensko, ki ima ogromen nos in velike prsi, ali z žensko, ki ima normalen nos in nima prsi,” se je glasila naslednja dilema. Tilen je brez zadrege povedal, da je ravnokar spal s punco, ki ni imela prsi, a ga to ni motilo. Kot pravi kavalir je dodal, da je bila punca zelo lepa. Pogovor se je nadaljeval in Tilen je priznal, da je po šovu dobil ogromno ljubezenskih pisem in darilc. Med drugimi tudi robotski sesalec (ja, prav ste prebrali), a žal ni izvedel, kdo mu ga je poslal.

Vir: Instagram Robert Roškar
Vir: Instagram Robert Roškar

Dotaknila sta se tudi vprašanja, s koliko puncami je spal, odkar je prišel iz Kmetije. “Dve, tri … Nisem tak, da bi vse nažg***,” je pojasnil Tilen in še enkrat dokazal, da je fant od fare.


Zadnje novičke

Prejšnji članekLina Majcen (Kmetija) si želi v nov resničnostni šov. Poglej, kaj jo mika
Naslednji članekMlada kandidatka Ljubezen po domače prebolela hudo bolezen!