Sedela sta na romantični večerji, ko je povedala, da je prestala težko bolezen, ki ji je onemogočila, da nadaljuje s svojim aktivnim življenjem.

V drugi oddaji Ljubezen po domače so iskalci ljubezni s kandidati, ki jih je izbrala Tanja, odšli na romantično večerjo. Jure Novak je na večerjo odšel s simpatično Špelo Leskovar iz Velenja.

Ljubezen po domače
Vir: Voyo.si

V pogovoru mu je razkrila, da je dolgo hodila v fitnes, športala in bila zelo aktivna, dokler ni zbolela. “Ne predstavljam si življenja brez športa,” je dejala. Povedala je tudi, da zaradi bolezni še ni uspela osvojiti Triglava, saj se še ne počuti dovolj močno. Ko jo je Jure vprašal, ali je prestala težko bolezen, mu je s cmokom v grlu potrdila. Težko temo sta pustila za kdaj drugič. Kasneje je pred kamerami razkrila, da je prebolela raka na kosteh, prestala kemoterapije, ampak je sedaj zdrava.

Špela Leskovar
Vir: Voyo.si

Njuna večerja je minila v sproščenem vzdušju, čeprav je Špela kasneje povedala, da ni začutila iskrice med njima. Ampak pustimo času čas, morda se še kaj razvije. Želimo ji veliko zdravja še naprej in da bi našla svojo ljubezen!


Zadnje novičke

Prejšnji članekTilen Brglez (Kmetija) šokiral! Razkril, koliko jih je imel po koncu šova!
Naslednji članekPevka Alya se je z grozo v očeh soočila s svojim strahom!