Tjaša Kokalj Jerala se je s svojimi starši odpravila na kratek mini oddih. Odšli so v slovenski kraj, ki je najbolj znan po termalni in zdravilni vodi – Rogaško Slatino. Iz oddiha je Tjaša delila nekaj utrinkov s svojimi sledilci in pokazala, kako so uživali.

Takole je povzela: “Ko imaš otroke se včasih vrnejo dopusti s starši, ki ti omogočijo par trenutkov zase. Mi v resnici nikoli nismo imeli ‘pavze’ od družinskih dopustov, samo spojili smo jih v sedaj 3 generacije. Kakor se spomnim, mi ni bilo nikoli – tudi v najbolj turbulentnih – najstniških letih odveč iti s starši na dopust. Na skupne trenutke imam najlepše spomine, pa so ti lahko, ko sem bila še otrok na Lošinju, najstnica v našem primorskem apartmaju, ali pa sedaj kot mama v našem najljubšem smučarskem središču. Seveda obožujem oddihe s Klemnom pa naše, originalne družinske počitnice, ampak veselim se, ko grem kam s svojo mami in očijem. In minuli oddih v Rogaški Slatini nas je še nekoliko bolj povezal (če je to sploh še možno) in poskrbel za spomine ter trenutke, ki bodo za vedno v naših srcih ❤️ Vesela, da sem vaju tokrat lahko jaz (delno) počastila 🙃🤗✨✨✨”

Vir: Instagram Tjaše Kokalj Jerala
Vir: Instagram Tjaše Kokalj Jerala

Razkrila je, da je njena mama pravi ‘fashion guru’, zato ni čudno, da je to postala tudi Tjaša. Saj veste, kaj pravi rek: “Jabolko ne pade daleč od drevesa.”


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekDomen Kumer ga je le osvojil
Naslednji članekŽe v prvi oddaji Slovenija ima talent smo ostali odprtih ust, padel je tudi zlat gumb!