Včeraj se je pričela osma sezona oddaje Slovenija ima talent in že smo ostali odprtih ust in navdušeni nad talenti. Žiranti so ostali isti – Branko Čakarmiš, Lado Bizovičar, Ana Klašnja in Marjetka Vovk. Le Branko se je malo omehčal in ni prehitro pritiskal gumba ter s tem presenetil vse. Voditelja Peter Poles in Sašo Stare sta vrhunsko opravila svojo nalogo in na oder pripeljala v veliki večini same talente.

Tokrat mu je uspelo

Da na hitro povzamemo dogajanje. Drugi se je na odru talentov predstavil čarodej Niki Kneževič, ki mu oder talentov ni tuj. Nastopil je namreč že pred 10-imi leti, ko mu Branko rekel, naj raje postane odvetnik. A se ni vdal, vztrajal je in se znova predstavil. Iz žirije si je sposodil Branka za asistenta in navdušil publiko. Dobil je trikrat ja in odšel v naslednji krog.

Branko Čakarmiš
Branko je zdržal nastop. Vir: Voyo.si

Uresničene dolgoletne sanje

Na oder je stopila Bojana Kores iz Kopra, ki je priznala, da je navdušena nad slovenskim pevcem Sebastianom. Njena velika želja je bila, da pevca nekoč spozna. Na odru je zapela njegovo pesem, a žal ne preveč uspešno, zato ni napredovala v naslednji krog. Ji je pa ekipa uresničila dolgoletne sanje in ji pripeljala Sebastiana. Bojana je od sreče zajokala.

Bojana z nastopom ni navdušila. So se ji pa uresničile sanje.

Na 4. žirantski stolček sedla prababica

Marjetko je najbolj navdušil 15-letni Martin Arbi, ki ga je spremljala njegova 98-letna prababica. Lado ji je z največjim veseljem odstopil četrti žirantski stolček, da je nastop svojega vnuka lahko spremljala iz prve vrste. Z nastopom je navdušil in do solz spravil Marjetko Vovk, ki je pred časom izgubila stare starše.

Martin Arbi
Prababica je nanj ponosna. Vir: Voyo.si

Zlati gumb

Prva oddaja je postregla z velikim presenečenjem in zlatim gumbom. Tega sta podelila Peter in Sašo. Dobila ga je 15-letna Tajda Korče, ki je s svojim nastopom osupnila in marsikoga pustila odprtih ust – tudi žirante. Ima namreč izjemno gibljivo telo in njena točka je bila … saj sploh ne najdemo besed, osupljiva, izven tega sveta, čudovita, srhljiva …

Tajda Kovče
Tajda je pustila odprtih ust vse! Vir: Voyo.si

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTjaša Kokalj Jerala je uživala s svojo prečudovito mamo
Naslednji članekTekmovalka iz šova Sanjski moški našla srečo v ljubezni