Ločitev z Bradom Pittom se za Angelino Jolie še niti približno ni končala. Strokovnjaki napovedujejo, da bodo zaradi velike vsote denarja, ki jo oba vložita v pravne ekipe, celoten postopek trajal leta. Medtem ko se Brad bori s svojo preizkušnjo, ker želi Angelina prevzeti skrbništvo nad njegovimi otroki, je menda že vrgla oko na drugega fanta. Po poročanju tabloida  New Idea je Jolie po petih letih našla novega partnerja, DJ Diplo. Neimenovani vir trdi, da sta bila Jolie in Diplo nedavno videna na zmenku na zasebni zabavi v Los Angelesu. Poleg tega je špekulacije ‘popestril’ Diplo, ki je v zgodbah objavil fotografije nočnega izhoda, na katerih je vidna tudi Angelina.

New Idea zdaj trdi, da je Jolie DJ-ja že predstavila svojim šestim otrokom, 19-letnemu Maddoxu , 17-letnemu Paxu , 16-letni Zahari , 14-letni Shiloh in 12-letnima dvojčkoma Vivienne in Knox . Vsi menda obožujejo Diplo. “Otroci mislijo, da je bog, zato nedvomno odobravajo novo razmerje svoje matere, še posebej zdaj, ko se je končno nekoliko sprostila. Vse je trajalo tako dolgo, tako ločitev kot karantena, in nihče ni presenečen, da si je privoščila malo sprostitve,” je dejal neimenovani vir.

Kako natančni so tabloidi natančni, je težko ugotoviti. Vendar je Jolie v svojih izjavah odločno zanikala, da bi razmišljala o novi zvezi ali partnerju. Pred kratkim je za Vogue povedala, da po ločitvi še vedno okreva in da je zaposlena z vzgojo otrok.

Tako pa naj bi novopečeni partner Jolijeve izgledal:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dj (@majorwesleypentz)

Prejšnji članekAna Praznik je pokazala svojo lepo družino
Naslednji članekLaura Beranič (Sanjski moški) razkrila, ali je bila na povečanju prsi