Že pred tedni se je šušljalo, da parček iz letošnje sezone Ljubezen po domače pričakuje otroka. Namigovalo se je, da naj bi otroka dobila Metka ali Mihaela, ki sta obe po izboru izbrancev delovali precej zaljubljeno. Ampak .. stvari so se obrnile drugače.

Otroka naj bi pričakoval (morda ga že ima, tega nam ni uspelo izbrskati) domneven parček – Sentya Tiya Awbell in Matej Rokavec. Sentya se je borila za srce Davida, vendar na koncu ni bila izbrana za romantičen oddih. Matej se je boril za srce Mihaele. Ta ga je izbrala in delovala sta precej zaljubljeno. Skupaj sta se potepala po Ljubljani in mislili smo, da je ljubezen med njima obrodila sadove. Kot kaže, temu ni bilo tako. Šova še ni konec in veliko stvari se še lahko spremeni v tem času.

Govorice, da naj bi dobila (ali že imata) dojenčka so zelo glasne – vendar nepreverjene. Za komentar smo prosili tudi Mateja samega, vendar je zaradi obilice dela, ki ga čaka v veselem decembru na njegovi praznični stojnici v Domžalah, prosil, če se lahko slišimo po praznikih. Takrat bomo lahko ovrgli ali potrdili vse domneve – tudi te, ali sta s Sentyo dejansko par, ali samo prijateljujeta in ju je nekdo videl skupaj na kavi ter sprožil govorice.

Matejeva praznična stojnica v Domžalah

 


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekKatarina Čas je v njegovem objemu srečna
Naslednji članekRebeka Dremelj: “Nujno, prosim, poslušajte in prosim NE NASEDAJTE!”