Ko gre za analizo osebnosti, lahko preverjanje kozmičnih podrobnosti naših astroloških rojstnih kart osvetli veliko stvari, vključno s tem, ali je verjetnost, da bomo vase zaprti ali ekstrovertirani. Toda ali lahko določite stopnjo tega samo na podlagi zodiakalnega znamenja? Če ste eden najbolj sramežljivih znakov zodiaka, boste morda lahko za svojo sramežljivost krivili zvezde.

Obstaja veliko dejavnikov (astroloških in drugačnih), ki lahko prispevajo k sramežljivosti, vendar je enostaven način, kako ugotoviti, ali je nekdo bolj cvetoč ali divji otrok, videti element njegovega horoskopskega znamenja v astrologiji. Ognjeni in zračni znaki so navadno bolj družbeni in usmerjeni navzven – toda zemeljski in vodni znaki so bolj verjetno sramežljivi. Na primer, zemeljska znamenja (BikDevica in Kozorog) so zadržana in pragmatična, zato raje sedijo in mirno opazujejo svet okoli sebe. Vodni znaki (rak , škorpijon in ribe) so čustveni in intuitivni, zato so navadno bolj osredotočeni na uglaševanje vibracij ljudi, ne pa na to, da bi takoj delili svoja čustva. To se nanaša tudi na koncept dvojnosti v astrologiji, saj se tako vodna kot zemeljska znamenja štejejo za sprejemljiva znamenja zodiaka in so zato bolj naravno vase zaprta.

Če se želite poglobiti v astrologijo sramežljivosti, so v rojstni karti tudi določene hiše, v katerih lahko poiščete več informacij. Če imate v svoji tretji hiši komunikacije določene planete, lahko vplivate na način, kako svetu izražate svoje ideje in vam povedo, ali ste sramežljivi, ko govorite svoje misli. Vaša 11. hiša prijateljstva vam lahko pove tudi veliko o vašem družabnem življenju, zato poglejte v vladajoči znak te hiše in katere koli planete v njej, da najdete astrološke namige o tem, kako komunicirate z drugimi v skupinskem okolju.

Seveda je treba več, kot da se rodiš na določen dan, ugotoviti, ali je nekdo bolj skrčena vijolica ali razredni klovn. Ampak, če ste eno najbolj sramežljivih zodiakalnih znakov skupine, potem vam morda astrologija lahko pomaga razložiti nekatere vaše muhe.

Med najbolj sramežljive znake tako spadajo: RAK, ŠKORPIJON, KOZOROG, RIBI


Zadnje novičke

Prejšnji članekDonald Trump spregovoril o lepotnih operacijah Melanie
Naslednji članekAlya je dočakala ta dan, končno se vrača