Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je s svojimi ‘vnetljivimi’ objavami redno pritegnil pozornost javnosti na Twitterju, pred pol leta pa je komentiral tudi voditeljico Miko Brzezinski, ki je bila na lepotni operaciji. Tako je izzval obsodbo kolegov republikancev in znova zagnal razpravo o svojem mizoginskem odnosu do žensk, zdaj pa se je Brzezinska odločila, da se bo maščevala 74-letnemu Trumpu.

V novem intervjuju za podcast New Abnormal je pripovedovala, kako sta z možem in voditeljem MSNBC Joejem Scarboroughom obiskala nekdanjega predsednika in njegovo ženo 51-letno Melanijo Trump v njunem letovišču Palm Beach na Floridi za Silvestrovo 2016 le nekaj dni po tem, ko je prestala postopek za zmanjšanje gub na vratu. Brzezinska je povedala, da je o postopku govorila z Melanijo Trump. “Bila je zelo radovedna glede vsega,” je dejal Brzezinska. Potem se jima je približal Trump in se zapletel v pogovor. “Veste, da Melania ni bila nikoli podvržena takšnim postopkom. Popolna je,” je komentiral Trump.

Po drugi strani številni mediji trdijo, da je Melania opravila več lepotnih operacij, med drugim je popravila nos, dvignila veke in morda celo namestila vsadke v dojke. Nekateri trdijo, da je za postopke zapravila mnogo denarja, a o tem ni nikoli govorila javno.

Spomnimo, Melania je konec januarja tik pred odhodom iz Bele hiše izdala poslovilno sporočilo, kar je bil tudi njen zadnji javni nastop pred prihodom Joeja Bidena na oblast. “Bodite strastni v vsem, kar počnete, vendar ne pozabite, da nasilje ni nikoli odgovor in ne bo nikoli upravičeno. Ko sem prišla v Belo hišo, sem pomislila na odgovornost, ki sem jo čutila kot mati. Naša dolžnost kot odraslih je zagotoviti, da imajo naši otroci najboljše možnosti za izpolnjeno in zdravo življenje,” je takrat dejala 51-letna Melania.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJernej Tozon ni vedel, katero stran naj izbere
Naslednji članekTo so 4 najbolj sramežljiva zodiakalna znamenja, ste med njimi?