Koronavirus oziroma COVID-19 je bolezen, ki je zaznamovala tekoče leto. Strah pred boleznijo je izjemen, posledice pa po pričevanju mnogih prav tako. Virus ne izbira, zato se je okužilo tudi precej zvezdnikov. Poglejte, kateri so preboleli koronavirus.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson

V objavi na Instagramu je igralec dejal, da je bil pozitiven na COVID-19, skupaj z ženo in njunima hčerkama. Rekel je, da misli, da so virus ujeli od bližnjih prijateljev. “Lahko vam rečem, da je bila to ena najzahtevnejših in najtežjih stvari, ki smo jih kdaj morali preživeti kot družina,” je dejal Johnson.

Usian Bolt

Osemkratni prejemnik zlate medalje na olimpijskih igrah je bil pozitiven na virus, čeprav je dejal, da ne kaže nobenih simptomov. V videoposnetku, objavljenem na Twitterju, je Bolt dejal, da je doma v karanteni, da bi bil odgovoren. Šprinter je test za koronavirus dobil dan po tem, ko so mu prijatelji priredili presenečenje ob rojstnem dnevu. Zdravstveni uslužbenci na Jamajki so povedali, da iščejo njegove stike.

Antonio Banderas

Igralec je sporočil, da je 60. rojstni dan preživel v karanteni, potem ko je bil pozitiven na COVID-19. Na Instagramu je Banderas dejal, da se počuti “razmeroma dobro, le nekoliko bolj utrujen kot običajno”, vendar je prepričan, da bo kmalu okreval.

Alyssa Milano

“V bistvu sem imela vse simptome Covida” – bolečino, izgubo vonja, zvišano telesno temperaturo, težave z dihanjem, glavobole in še kaj, je dejala igralka v objavi na Instagramu. Toda 47-letna Alyssa je dejala, da sta bila dva testa za koronavirus, ki jih je opravila v prvih tednih bolezni, negativna. Po 4 mesecih simptomov, kot so želodčne težave, vrtoglavica in težko dihanje, je dejala, da je končno pozitivna na protitelesa proti COVID-19.

Mel Gibson

Z oskarjem nagrajeni igralec in režiser je bil aprila pozitiven na koronavirus. 64-letni Gibson je bil 1 teden v bolnišnici v Kaliforniji. Njegovo zdravljenje je vključevalo remdesivir, protivirusno zdravilo, ki pomaga ljudem s COVID-19, da se hitreje izboljšajo.

Pink

Z Grammyjem nagrajena pevka, tekstopiska in producentka je na Instagramu povedala, da sta se s 3-letnim sinom ozdravela po COVID-19, potem ko sta bila dva tedna prej pozitivna na koronavirus. Hkrati je dejala, da bo dvema skladoma za pomoč pri koronavirusu namenila skupaj milijon dolarjev. “HVALA vsem našim zdravstvenim delavcem in vsem na svetu, ki si tako močno prizadevajo zaščititi naše ljubljene. Vi ste naši junaki!” je rekla.

Tom Hanks

Z oskarjem nagrajeni igralec je bil v Avstraliji pozitiven na koronavirus, ko je delal na novem filmu. Po enem tednu samoizolacije je dejal, da počnejo, kar lahko, da bi se počutili bolje.

Princ Charles

71-letni dedič na britanskem prestolu je imel blage simptome COVID-19, a “sicer ostaja v dobrem zdravstvenem stanju”, je dejal tiskovni predstavnik. Tudi njegova žena Camilla je bila testirana na virus, vendar so bili njeni rezultati negativni. Par se samoizolira doma na Škotskem, je dejal tiskovni predstavnik in dodal, da ni jasno, kako je princ ujel virus.

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekLara Komar je pokazala svoje izklesano telo
Naslednji članekPoglejte, kam najraje zahaja Helena Blagne