Spomnimo se ene največjih ljubezenskih zgodb sodobne zgodovine. Govorimo o princu Charlesu in njegovi Camille. Čeprav Camilla ni imela dobrega slovesa in je bila razglašena za tretje kolo v zakonu princese Diane in Charlesa (nekateri so jo celo klicali uničevalka zakona), so jo kljub vsemu sprejeli v kraljevo družino. Od njune ljubezni in začetka zveze je minilo že mnogo let, a se o tem še vedno govori.

Predvsem kraljevi biograf Howard Hodgson, ki je napisal biografijo princa, je pojasnil, da Charlesa še vedno muči telefonski klic, ki ga je osramotil za celotno življenje.

Gre za klic, ki ga je imel s Camillo, ko je bil še poročen z Diano. Po objavi prepisa intimnega klica med njim in njegovo takratno ljubico je princ ostal globoko osramočen in zdi se, da tega še danes ni pozabil.

princ-charles
Ljudje so sprejeli njuno ljubezen.
Vir: Instagram

Charles prejšnji teden v Kensingtonški palači ni pomagal pri odkritju kipa princese Diane, kjer se jim je pridružil tudi princ Harry. Valižanski princ je med Harryjevim obiskom v Veliki Britaniji prebival na Škotskem, kar je uničilo vse možnosti za ponovno združitev odtujene družine. Kako je izgledal kip in druženje si lahko ogledate na povezavi.

Nekateri pa verjamejo, da se je valižanski princ morda želel izogniti čustveni priložnosti ter javnost opomniti na njegovo burno zvezo s pokojno princeso.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTakšno ganljivo sporočilo je Aljoša Bagola zapisal svoji ženi
Naslednji članekAnja Širovnik besna in razočarana (takšne še niste videli)