Gre za tretje filmsko poglavje najbolj kontroverzne filmske serije 21. stoletja, ki se neposredno navezuje na predhodni blagajniški uspešnici Da Vincijeva šifra ter Angeli in demoni.

Eno lepo po tlesku prve klape v Franciji, vam ponosno predstavljamo prvi kino napovednik težko pričakovanega filma leta, kjer se dobitnik dveh oskarjev Tom Hanks že tretjič spušča v vlogo harvardskega strokovnjaka za simbole Roberta Langdona.

Pustolovski spektakel INFERNO je režiral dobitnik oskarja Ron Howard (Čudoviti um, Da Vincijeva šifra, Angeli in demoni), Tomu Hanksu pa so se pridružili zvezdniki Felicity Jones (nominirana za oskarja za film Teorija vsega), Irrfan Khan (Revni milijonar, Pijevo življenje), Omar Sy (Prijatelja Jurski svet), Sidse Babett Knudsen (TV-serija Oblast) in Ben Foster (Edini preživeli, Warcraft: Začetek).

Scenarij Davida Koeppa temelji na istoimenski knjižni uspešnici priznanega pisatelja Dana Browna. Izvršni producenti filma so David Householter, Dan Brown, Anna Culp in William M. Connor.

Film INFERNO so snemali v Franciji ter v Benetkah in Budimpešti, kamor nas bo zgodba tudi popeljala. To bo torej povratek nam dobro znane režijsko-igralske dvojice (Howard in Hanks), ki se ji bo tokrat pridružila močna mednarodna igralska zasedba, zato lahko pričakujemo še bolj vznemirljivo in privlačno nadaljevanje izjemno popularne filmske serije, katere prvi dve poglavji sta po vsem svetu zaslužili več kot 1,2 milijarde dolarjev.

Pustolovski hit INFERNO bo pri nas na sporedu oktobra letos.
Prejšnji članekMladostna Kate Hudson v Las Vegasu pokazala čvrsto ritko
Naslednji članekŠok na Eurosogu