V hrvaški oddaji “Morje usmiljenja” je pevec Tony Cetinski spregovoril o svoji veri v Boga in govoril o določeni prelomnici v svojem življenju. Ta se je zgodila na koncertu leta 2019, kjer se je zbralo več kot 18.000 ljudi v Areni Zagreb. Dražljaji, ki jih je dobil na koncertu, so mu dali duhovno moč.

Že na začetku turneje je Tony pojasnil, da se ne počuti kot zvezda hrvaškega odra, češ da je sam izraz ‘zvezda’ napačen. “Počutim se kot zvezda šele, ko lahko uporabim svojo situacijo, da nekomu pomagam, ko lahko za nekoga narediš kaj konkretnega. Videti nasmeh na obrazu drugega, zlasti pri otrocih,” je dejal Cetinski.

“Na tistem koncertu sem pesmi poznal na pamet. Doma sem jih ponovil milijonkrat, da ničesar ne pozabim. Toda pol ure pred koncertom sem začutil nekaj nelagodja. Danes vem, kaj se je zgodilo: takrat smo slavili Boga. Takrat nisem bil pomemben jaz, ampak kaj bo skozi mene prišlo do občinstva,” je pojasnil in obrazložil, zakaj je danes bolj povezan z Bogom kot kdajkoli prej v življenju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAmbrož Vahen Kralj (Kmetija) praznoval rojstni dan in delil ganljivi zapis
Naslednji članekTako v resnici izgleda Jenna D., ki je očarala Branka Čakarmiša